Най-продаваният европейски писател на 21 век идва в Бургас за среща с почитатели

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:33 / 13.12.2016
1555
Бивши и настоящи студенти от
Бургаски свободен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Най-продаваният европейски писател на 21 век Жозе Родригеш душ Сантуш ще се срещне със свои почитатели на 16 декември в 15.00 ч. в Бургаския свободен университет.

Известният португалски писател е енциклопедист, пътешественик, преподавател и публицист и стана популярен като европейския еквивалент на Дан Браун. За последните 10 години продажбите на романите му надхвърлиха 4 млн. копия, а романът му "Кодекс 632" стана тотален бестселър в Португалия, Испания и Бразилия и разпали обществен скандал в Италия. В романа се правят разкрития за истинската самоличност на откривателя на Америка Христофор Колумб. Другият бестселър на Сантуш е "Божията формула".

Посещението на големия писател Жозе Родригеш душ Сантуш в Бургаския свободен университет става благодарение на активната дейност на Института Камоеш и лично на посланика на Република Португалия у нас д-р Луиш Фераш, който откликна на поканата на зам.-ректора на БСУ проф. д-р Милен Балтов. Поканени са всички любители на автора, на историята и на тайните на научните открития.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Танцуващо мече побърка интернет
Макрон препоръча нашето море като една от своите топ дестинации
Мумио помага за много проблеми
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).