Нападнаха онлайн млада репортерка на bTV заради облеклото й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
09:28 / 06.02.2023
1065
Нападнаха грозно във Фейсбук млада репортерка на bTV. Това научи Sofia24.bg от публикация в голяма група. По мнение на автора на текста най-новото попълнение в екипа на bTV - Леда Виденова се е явила "с облекло, прическа и грим като за чалготека". Интересна подробност е, че момичето е от Пловдив. Публикуваме целия текст от Фейсбук без редакторска намеса сега:

"bTV, Тази събота и неделя изглежда изпоробваха днес нов подход за вдигане на рейтинга в неделя сутрин - репортерките да се явяват с облекло, прическа и грим като за чалготека...

Май не е далеч времето, когато ще им пуснат и последния попфолк хит - да потанцуват върху лъскавите маси в студиото.

Сериозно, колеги, това не са рокля, прическа и грим, подходящи за дневно предаване. Ако някой ТВ работодател ви кара да сядате така в студито, имайте достойнството да откажете, както и да напуснете, ако се напожи".

Ето и коментарите под публикацията. Всички са в защита на младата репортерка: 

- Още сме рано през месец февруари, а е ясен победителят за награда "Пуритан на годината".  Дори не мисля да влизам в спор - цялата теза и снимките към този пост са безумни.

- Искам да дойде денят, в който хората не коментират облеклото и визията на другите хора.

- Някой не е в ходил в чалготека , ама коментира все едно всеки ден е там. Толкова лек грим там няма да видиш НИКОГА. А роклята е адски красива и няма нищо неподходящо в нея. Айде със здраве.

- Та така… рокля, прическа и грим - дълбоко се съмнявам, че ще видите толкова елегантна дама в някоя чалготека. Единственото, което виждам, е че дамата е с къдрици, но не си мислете, че тези с права коса, се събуждат по този начин. Подготовката отнема не по-малко време. Аз не виждам нещо нередно в грима, нито пък в роклята. Даже бих казала, че ако дамата беше със сако, риза и пола - същият цвят - то това нямаше да ви направи особено впечатление. Разбирам, аз също съм приятно изненадана от красотата на дамата, но още веднъж - няма нищо нередно във визията ѝ. А и къде пише, че някой я е “накарал да сяда така в студиото"?

Водещата отсреща е с подобна прическа, тя също е с цветен костюм, носи грим и единствената разлика е, че едната носи рокля, а другата не. Me not understand…

- Абсолютна тъпотия, това е една от най-красивите репортерки в момента!

- Не е толкова скандална визията.Поп-фолкът, евтиния, за който говорите, се свързва с пайети, силен черен грим, много изразена и крещяща визия. Тоалета в розово на водещата е по-предизвикателен, цветът доста акцентира върху нея, което за водещ трябва да е обратното - семпли, неутрални тонове.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).