Направи ли го Николета с Фики в банята? Лозанова дибидюс в най-горещата сцена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:28 / 16.05.2015
2721
Николета Лозанова го направи с Фики Стораро под душа! Това е посланието от трейлъра към новото парче на Андреа, в което участва тв водещата.

Видеото е в стил "50 нюанса сиво", а плеймейтката се раздава допоследно. Толкова, че всички заподозряха флирт между нея и сина на Тони Стораро, пишe HotZona.bg.

Двамата се къпят под душа, като Фики й е застанал отзад, сякаш я обладава неистово, докато Николета се е подпряла на стъклото. На един от кадрите ясно се вижда, че Лозанова е изцяло без дрехи, а запотените й гърди се опират о стъклото.

Това може би е един от най-възбуждащите и секси кадри в кариерата на моделката.

Толкова възбуждащ, че дори професионализмът на Фики не издържал на напрежението. От снимачния екип през смях разказват как изпълнителят не искал да излезе от душ кабината, докато не успокои страстите.

"Сигурно беше вдигнало самолета момчето и не можеше да го приземи още дълго време. Ама и не беше единствения", разказват запознати.

Припомняме, че трейлърът, който побърка всички, е към дуета на Андреа и Фики Стораро "Секс за ден".

Заради поредицата от голи кадри, камшици, брутално високи токчета и садо-мазо сцени, се очаква клипът да преобърне класациите.


Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg
Бунтарят срещу традициите: Историята на постмодерния танц
Рибар улови истински звяр
Водят принудително Нойзи в съда
Много интересна родопска рецепта за вечеря
Жена пи само портокалов сок 40 дни, ето какво се случи с нея


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).