Направиха златно Lamborghini на индийски богаташ във Велико Търново

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:51 / 09.02.2018
4688
Индийски богаташ, който живее в Дубай и се занимава с туризъм, недвижими имоти и сайтове, направи златно екстравагантното си "Ламборгини Хуракан" във великотърновски автоцентър за оптичен тунинг. Колата му е предадeна преди броени дни, след като е била облепена до последния милиметър със специално златно фолио, разказва в."Борба". Суперавтомобилът е собственост на състоятелния индиец Дийпак Радж и е бил докаран до старата столица на платформа от София. 

"Поръчката стигна до нас чрез наши столични партньори. Клиентът не е идвал лично до Велико Търново. За около две седмици реализирахме проекта, според предадените ни изисквания. Правихме роботизирани разрези на материала. Прецизността е до микрон, като всички елементи са с точни размери, качени на векторни файлове. Върху златното фолио е поставен и втори пласт прозрачно защитно фолио", обясни пред "24 часа" Георги Бялков, който заедно с екипа си е тунинговал автомобила. 

Идеята на Радж била колата му да изглежда като най-скъпият модел в света - "Ламборгини Авентадор", което е с цена от 7,5 млн. долара, създаден специално за 50-годишнината на марката през 2014 г. За боядисването със златна боя на оригинала са използвани 25 кг боя със златни частици на баснословна цена. Именно по тази причина е предпочетено доста по-евтиното фолио, което обаче създава същият ефект. Освен това имената на притежателя на ламборгинито са изписани от двете страни на колата, както и на джантите.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).