Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наталия Симеонова се завръща, разкри повече за новото си предаване
Автор: Екип Burgas24.bg 09:07 / 23.01.2023Коментари (0)593
©
Наталия Симеонова се завръща на екран с нов проект, съобщи самата тя. Предаването й ще е свързано с домашното насилие. За целта Феята на любовта издирва свои героини от времето на "Море от любов", които са били жертви на мъжете си. Тя иска да разкаже как живеят сега тези жени. 

Работата си по новото предаване Наталия Симеонова е започнала преди около две седмици, тръгвайки по срещи с организации, които работят с жертви на домашно насилие. Това съобщи водещата в свое интервю за Би Ти Ви. Миналата неделя звездата направи поредно гостуване в телевизията, след като през ноември се прибра в България от САЩ. Поводът за завръщането й бе дипломирането на нейната дъщеря Виктория, която завърши Софийския университет. Наталия пристигна заедно с мъжа си Денис Ризов, с когото не е съвсем ясно дали са заедно, или са разделени, но живееха във Флорида в продължение на повече от година. Денис отдавна се върна в САЩ, докато водещата май смята поне засега да остане в България. Тя съобщи, че дъщеря й е тръгнала за Флорида за рождения ден на баща си – 23 януари. Симеонова явно е решила да го пропусне.

Все още не е ясно какъв канал ще използва водещата, за да разпространява новото си предаване. "Със сигурност ще се намеся в темата с насилието. Може да не е в Би Ти Ви, може да е в друга телевизия или в онлайн пространството, но се надявам да е в Би Ти Ви", сподели Наталия. От думите й стана ясно, че е предложила идеята си на телевизията, но все още не е получила отговор. Ако обаче отговорът е "не", ще търси друга медия.

Последният проект на Симеонова в Би Ти Ви е от 2016 г. Името му е "Обичам те! Благодаря ти! Извинявай!". Много малко зрители си го спомнят, тъй като от него е излъчен само един епизод. Гост на Симеонова в този епизод е Нешка Робева. Предаването е вкарано в програмата след много кратка рекламна кампания. Обявено е като поредица, но остава като еднократен опит на водещата, който е оценен от ръководството на медията като неуспешен. Едва днес Наталия си позволява да говори за свалянето на проекта, като личи, че все още е обидена. "Много бързо трябваше да го предадем за 22 септември, излъчиха го без никаква реклама на 23 септември, когато хората се прибираха – беше неделя, и пак шерът беше много голям. И все пак казаха: "Ами, много е добре, но може и по-добре", спомня си Феята на любовта. Според нея от телевизията не е трябвало да спират проекта, а да проявят въображение, за да си представят как ще изглежда предаването с други гости.

Оттогава досега Наталия Симеонова не е работила в телевизия. Тя обаче не крие, че екранът й липсва, като смята, че ефирът не трябва да се ползва за лични цели – трупане на популярност, за да трупаш след това пари като рекламно лице на евтини продукти в социалните мрежи, както правят други тв водещи. Феята на любовта иска чрез телевизията да постави на дневен ред важната тема за домашното насилие.

Тя поддържала контакт с почти всички жертви, които е представяла в "Море от любов". Издирва обаче една от малкото, с които е изгубила връзка. Това е Елеонора от Пловдив. Епизодът с нея е излъчен на 15 октомври 2005 г. Тя и детето й били тормозени от съпруга й. На 11-ия си рожден ден детето казало, че единственият им шанс да живеят нормално е бащата да умре. Майката се ужасила от тези думи и решила да избяга. Заминала за София заедно с детето и майка си, а мъжът й звъннал по телефона и казал, че тя е виновна за това, което ще се случи след секунди. После се чул гърмеж – най-вероятно мъжът се е самоубил. Наталия Симеонова иска да разкаже как е продължила живота си тази жена.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: