Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Не е за вярване! Софка отново ще се жени за Гринго, обещал да не я бие повече
Автор: Екип Burgas24.bg 18:56 / 18.08.2019Коментари (4)3270
©
Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца брачен развод, куп семейни скандали, завършили два пъти със счупване на ръка, жалба в полицията и последвал развод, ромският славей прибра обратно побойника Тодор Давидов-Гринго. Честно казано, това бе очакван развой на събитията, който бе предвиден от "Уикенд".

Импулсивната изпълнителка на "Стари рани" би всички рекорди по краткотраен брак и скоростно събиране с бившата половинка само за една година. Като доказателство тя публикува две техни общи снимки в социалните мрежи, с които показа, че двамата с бившия затворник отново са заедно. Новият шанс, който добродушната и наивна Софка даде на Гринго и ситуацията в стил "Бий ме, обичам те!", разгневи загрижените й почитатели. Те избухнаха с коментари в интернет, недоумявайки защо певицата е решила да го прибере обратно. 

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. 

Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци. С Гринго решихме да поставим ново начало и отново да станем семейство. Женим се, бием се, развеждаме се, пак се женим... Ние, циганите сме така. Това си е наша работа!", лаконична бе Маринова. 

Според приятели на певицата, тя имала сериозен разговор с него, Гринго дори се разплакал и се заклел, че повече няма да й посяга. Коментарът на битата певица озадачи близките и приятелите й, които били в течение на интимните драми на Софка и Гринго от самото им начало. Както е известно, ромката дочака принца на белия кон едва при третия си опит да мине под венчило. Два пъти импулсивната певица организираше сватбени тържества, капарираше джамборета в лъскави столични ресторанти и купуваше бутикови булчински рокли. По нейни сметки покрай несъстоялите се венчавки, сватбата с Гринго, разноските покрай неговия арест за рекет на бургаски бизнесмен, сватбата и развода й с него, тя е загубила над 300 000 лв. Само 3 месеца след като вдигнаха пищна сватба, младоженците се разделиха след поредния грандиозен скандал. И двамата се опитвали да прикрият драмата, която преживявали. Според близки приятели на Софи, ромската перла и съпругът й непрекъснато се карали и биели, а причината винаги била една и съща - ревност. При последния зверски скандал Гринго дори счупил ръката й. Певицата нямало как да отложи поетите вече ангажименти и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите. 

Преди 3 години, още в самото начало на връзката им, Софка отново пострада 

след битова разправия с възлюбления си. "Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!", проплака тогава изпълнителката на "Стари рани", която пак се отърва със счупена ръка. Оказа се, че 10 години по-младият от нея Гринго редовно я биел и тормозел. Ревнувал я от колеги и фенове, а след неин концерт в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Софка искала да се оплаче в полицията, но заплашвал и нея, и сина й Лоренцо. Певицата все пак пуснала жалба срещу Гринго и дори се оплака публично, че е жертва на домашно насилие. 

"От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, толмозене. Той е 2 метра, едни път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел", оплака се тогава Софка. 

Скоро след трагичния инцидент тя му простила и двамата отново се събрали. Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е голямата й любов. Броени дни, след като бракът им официално бе разтрогнат, бившият й мъж заяви, че скоро Софка ще го прибере обратно. И не сгреши...



Още по темата: общо новини по темата: 1303
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
предишна страница [ 1/218 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Горката Софка-глас има,ама акъл не.Обещал и да не я бие повече.Че кой побойник е спрял да бие жена си докато не я пребие съвсем.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: