Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Не е за вярване! Вижте пророчествата Нострадамус за 2022 г. и ще останете смаяни
Автор: Екип Burgas24.bg 20:45 / 27.10.2021Коментари (3)1527
©
Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози, като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война, се оказват верни. Приживе Нострадамус е написал 6338 пророчества, стотици от които вече са се превърнали в действителни събития. Предсказанията му обхващат период, стигащ чак до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна, въпреки че специалисти от цял свят са усвоили техниката да ги дешифрират, благодарение на което те достигат до човечеството на разбираем език. Катрените на Нострадамус продължават да шокират света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Пророчествата му за предстоящата 2022 г. вече се разпространява по цялото земно кълбо.

Първото от тях е, че щатският долар ще се срине. Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се считат за активи, в които си струва да инвестирате повече пари. Великият гадател пророкува още опит за покушение над руския държавен глава. Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство в дългогодишното си лидерство. Според думите на Нострадамус той щял да бъде атакуван, докато плава в открито море.

В заветите му пише още, че огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи сериозен глад в световен мащаб. В стиховете си пророкът астролог заговаря и за изкуствения интелект, който ще атакува човешката раса. Технологиите толкова ще еволюират, че персоналният компютър на човек ще може да симулира мозъчната сила колкото на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите ще унищожат човечеството. Нострадамус предвижда още едно апокалиптично събитие. Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Друг стих на Нострадамус за 2022 г. гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения. Според пророка ще има заплаха и от ядрена бомба, която ще избухне волно или не и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята. Най-страховито от всички е пророчеството му за 3 дни абсолютна тъмнина през 2022 г. Според него тези 72 часа мрак ще предшестват мир, пише "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Посмяхме се, а сега сериозно. Нещо за числата от тотото за днес, не е ли споменал? Така, поне бегло, а?
0
 
 
Как ли преди 5 века са си представяли изкуствения интелект??? И как ли е звучал?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: