Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Не изхвърляйте касовите бележки, защото Вселената може да ви ги осребри
Автор: Екип Burgas24.bg 16:25 / 27.02.2023Коментари (1)791
©
Не изхвърляйте касовите бележки, защото Вселената може да ви ги осребри. Тази сензационна метафизична теория напук на инфлацията развиват родни и западни метафизици. 

Материализация

Според тях сега помага и позицията на планетата на финикийските знаци Венера и на късмета Юпитер, които правят равнис на небосклона заедно с Луната. Трите небесни тела в момента се виждат почти на една линия на югозапад-запад. Радиестезисът, живеещ в Лондон, инж. Радослав Димитров обяснява, че ролята на месечината е да се използва нейният електромагнетизъм. Той ретранслирал като мобилен оператор нашите мисли за изпълнение и материализация към Космоса. Така, ако в 12 часа в полунощ човек си представи, че касовите бонове отново се превръщат в пари, то ще се случи.

Ритуал

Родният астроезотерик Михайлина Никлева-Мишел разкрива и един специален ритуал, който може да се практикува по всяко време на годината, стига Луната да е нарастваща (каквато е в момента), а денят сряда. Този ден е под орисията на Меркурий, отговарящ за сделките и въобще за търговията. 

"Вземете огнеупорна купа или тавичка, постелете отдолу под касовите бонове фолио. Непременно спазвайте внимателно инструкциите за безопасност, дръжте далече от деца, домашни любимци, наблизо да няма щори и пердета и други лесно запалими предмети.

Огън от пари

Сложете всички събрани касови бележки в огнеупорния съд и ги запалете! Докато наблюдавате пламъка, си представете как всички суми, които сте похарчили, символично се завръщат към вас преумножени! Можете дори предварително да сумирате бележките, да знаете приблизително каква сума сте похарчили.

Докато наблюдавате пламъка, казвайте на глас: "Всички похарчени пари се преумножават и бързо се завръщат при мен!“, съветва Мишел. Обяснява още, че след това съдът, в който са били изпепелени ритуално бележките, трябва да се измие под течаща вода в мивката. А скоро всеки, опитал тази мистична практика, ще се убеди в нейната ефективност, разказва посветената дама.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: