Неочаквано! Сексоложката Наталия Кобилкина се развежда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
14:17 / 31.07.2015
1508
Популярната сексоложка Наталия Кобилкина сама призна пред приятелите си във Фейсбук, че двамата със съпруга й се развеждат. Новината дойде неочаквано за всички, тъй като рускинята никога не е споделяла двамата с мъжа й да имат каквито и да било проблеми.

"Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11-годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг", написа Наталия.

"Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама", допълва още Кобилкина.


Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).