Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквано препятствие за една зодия днес, решаващо събитие за друга
Автор: Екип Burgas24.bg 08:54 / 16.08.2019Коментари (0)3516
©
Хороскоп за днес, 16 август:

Овен

Очаква се сексуалният ви живот да е хармоничен. Може да сте напълно доволни от своята половинка. У дома, както и преди, всичко е спокойно, благополучно и тихо. Целият ден може да мине в уютни домашни радости. Мислите ви са погълнати от работата, при това успехът ви пришпорва. С течение на времето може да си позволите много от това, за което сега си мечтаете, но засега трябва да почакате.

Телец

Възможно е необективно отношение към Телците от страна на най-скъпите им хора. Постарайте се да избягвате всевъзможните спорове и конфликти, като не обръщате внимание на критичните забележки по ваш адрес. Вероятно търсенето на нови сфери на дейност няма да донесе желаните резултати. Неочаквано препятствие, свързано с интригите на неприятелите, може да повлияе върху постигането на желаните цели. Звездите ви препоръчват да не взимате кардинални решения.

Близнаци

Не се препоръчва да пришпорвате събитията. Всичко си върви по реда. През втората половина на деня са възможни дребни неприятности с близките, в които сте вярвали. Използвайте своето красноречие и убедителност в защита на своя проект или предложение. Икономия и пестеливост са девизът на този ден.

Рак

В любовните отношения на Раците е възможна пълна хармония, но бъдете готови за рязък поврат на съдбата в близко бъдеще. Пъдете от себе си чувството на обида. Отпуснете се и живейте спокоен, тих живот като цените малките радости. Намалете темпото на работа и приведете в ред документацията си. Не трупайте дългове. Проявете благодарност към тези, които са ви спасили в тежък момент.

Лъв

Не е изключено стечение на обстоятелствата или ново познанство да изиграе в живота ви голяма роля. Помнете, че при всякакъв спор може да се намери компромисно решение. Днес изцяло можете да разчитате на успех в работа, но не трябва да се занимавате с разработването на нови проекти или да участвате в съвместни проекти с хора, които познавате малко или на които не се доверявате. Финансовото ви положение не трябва да предизвиква опасения.

Дева

Възможно е ново романтично увлечение. Вероятни са срещи с приятели, пред които да блеснете с остроумието си. През този ден можете максимално да проявите всичките си интелектуални и духовни способности. Полезно е придобиването на нови вещи и да правите размествания.

Везни

Предпазвайте се от прелъстяване, измами и празни обещания. Възможно е да ви се наложи да преживеете малки семейни неприятности. Само бързата реакция на възникналите проблеми ви помага да се справите с негативната ситуация. Известен успех във финансовата сфера може да се постигне при големи разходи на сили и своевременни действия.

Скорпион

Не концентрирайте вниманието си върху предчувствията си. Нужна ви е добра почивка. Спомнете си за обещанията, дадени на любимия човек. Благоприятната атмосфера в семейството помага на Скорпионите да възстановят загубената си енергия, да се изпълнят с нови идеи и да заздравят разклатеното си здраве. Възможно е изгодно предложение, което трябва да приемете. Благоприятен ден за постигането на голям успех в различни печеливши сделки.

Стрелец

Опитайте така да обърнете нещата, че кризата плавно да премине в началото на нови отношения. Най-добре е да почивате след работния ден в семеен кръг или усамотени. Работете за укрепването на своя авторитет, достойнство и престиж, макар че за вас престижът няма голямо значение. Съвет на човек от близкото обкръжение ви помага да избегнете грешки, пропуски и финансови загуби.

Козирог

Не очаквайте милост от съдбата, а направете всичко възможно за осъществяването на своите желания. На близките си може да се сторите пресметливи и съвършено безстрастни, чужди на каквито и да са емоции и чувства. Възможно е ентусиазмът на младите Козирози да обхване околните и да ги принуди да се съгласят на сътрудничество. Не е изключено появяването на влиятелни хора, които да помогнат на вашите начинания.

Водолей

Днес използвайте всякаква възможност да измените любовните си отношения към по-добро и окончателно да се определите в избора си. Каквато и външна форма на поведение да изберете, винаги търсете принципи, от които бихте могли да се ръководите в живота. Професионалната сфера на болшинството представители на Водолея обещава да бъде твърде наситена. Добросъвестността, умението да убеждавате, общителността и изобретателността съдействат на всички ваши начинания. На мнозина може да им се стори, че те имат всичко, което е нужно за живота.

Риби

Съществува опасността от заблуди и илюзии в любовта. Състоянието на разсеяност и апатия усложнява ситуацията. Днес планетите стимулират у хората, родени под знака на Риби, развитието на впечатлителност, чувственост и суетност. При много Риби, имащи пропуски в миналите си дела, могат да възникнат проблеми, но те няма да затормозяват новите начинания, а само са временни препятствия по пътя.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: