Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неприятни кавги, извънредни разходи и пълен успех за три зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 20.03.2019Коментари (0)2890
©
Хороскоп за днес, 20 март:

ОВЕН

Бягате от рутината 

Очаква ви активен, но и напрегнат ден, в който очаквате да ви се случи нещо интересно и неповторимо. По този начин сами се замесвате в ситуации, които ви предразполагат да правите грешки. Но активността ви днес е висока и ви кара да бягате от рутината. А там, където няма рутина, има грешки.

ТЕЛЕЦ

Неприятни кавги 

Днес не ви липсва амбиция. Денят е благоприятен и ви помага да постигнете доста от своите цели, които сте си набелязали за този момент. Около вас кръжат хора, които постоянно ви дават съвети и се месят в работата ви. Ядосват ви и не е изключено да се скарате с тях. Те няма да ви оставят друг избор.

БЛИЗНАЦИ

Пълен успех 

В сряда сте активни и изпълнени с позитивни мисли. В състояние сте да свършите чудеса, стига да го искате. Подредете задачите си по приоритет и си направете предварителен план-график. Днешният ден ви носи сила и положителна мисъл. Проницателни сте и можете да планирате близкото бъдеще.

РАК

Не се намесвайте

В сряда условията около вас са чудесни и благодатни, но вие с нервното си настроение и неприятно отношение към другите хора превръщате деня в доста заядлив и често пъти влизате в неясни и безсмислени спорове. Чакат ви добри резултати, ако се съсредоточите върху своята работа и не се месите в чуждата.

ЛЪВ

Говорите и омайвате

Днес ще свършите особено много работа от обществено-социален характер. Говорите, омайвате. Словоохотливи сте. Усещате, че чрез словото си влияете върху настроенията и убежденията на другите хора. Използвайте тази своя черта внимателно и отговорно, за да не тласнете някого в погрешна посока.

ДЕВА

Послушайте съвета 

Сряда ви предоставя нови шансове и перспективи. Чакат ви промени, които трябва да приемете като нещо добро в живота си. Приспособете се към тях. Позволете на доверените хора около вас да ви дадат ценен съвет. Те виждат живота ви отстрани, тяхното мнение е важно сега, за да не направите грешка.

ВЕЗНИ

Без инициативи 

В сряда умората отново е осезаема. Освободете се от ангажименти, които искат гонене на крайни срокове. От ангажименти, които ви правят зависими от други хора. Сега имате нужда от самостоятелност и спокойствие. Не поемайте инициативи и не давайте обещания, които не можете да изпълните.

СКОРПИОН

Подходете творчески 

Сряда е ден, в който вие сте настроени романтично. Активни сте и вършите всичко от сърце и душа. Затова трябва да се заемете с ангажименти, които са ви по сърце и които вършите с желание и хъс. Отложете неприятните дела за друг ден. Днес сътворете нещо, подхождайки творчески и иновативно.

СТРЕЛЕЦ

Слизате на земята 

След като видяхте, че летите в облаците в последно време и си поставяте неосъществими цели, днешният ден ще ви помогне да стъпите на земята и да тръгнете напред с ясна преценка какво можете и как да го постигнете. Този ден, макар и малко напрегнат, ви дава отправна точка и ясна цел, към която ще се стремите.

КОЗИРОГ

Ден за действие

Давате всичко от себе си, за да завършите някои важни задачи, с които вече се бяхте заели в последните няколко дни. Ще успеете. Не хабете излишни усилия, за да се доказвате на този или онзи какво можете и до каква степен стигат вашите възможности. Днес не е ден за доказване, а ден за действие.

ВОДОЛЕЙ

Извънредни разходи

Бъдете подготвени за извънредни разходи, за които разбирате още в ранните сутрешни часове. Можете да се доверите на интуицията си, която ще ви подскаже верния път как да ги предотвратите или да изкарате допълнителни финанси, за да ги покриете. Не се притеснявайте, ще се справите.

РИБИ

В опозиция 

Сряда е също толкова позитивна, колкото беше вчерашният вторник, но ситуацията е деликатна. Звездите ви поставят в опозиция на всички около вас и така влизате често в пререкания. Търсите своята истина и се борите по всякакъв начин за нея. Налагате я и на другите, но не можете да избягате от това.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: