Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятен хороскоп за неделя! Една зодия е с голям шанс за материални успехи
Автор: Екип Burgas24.bg 10:00 / 13.03.2022Коментари (0)1413
©
Дневен хороскоп за 13.03.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена:

ОВЕН



Не позволявайте на емоцията да властва в почивния ден и  да ви попречи да сте реалисти. Не създавайте близки отношения с малко познати хора. На работното място жънете предимно успехи свързани с материалната ви стабилизация. Не отказвайте допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични!

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ



Имате шанс за материални успехи, въпреки трудностите по пътя ви в почивния ден. Не се отказвайте и не се отвличайте с маловажни задачи. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате възможност да се възползвате от нея. Не пропилявайте добрите си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдат поднесени отново.

Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Чувствата не бива да пречат на вашите служебни задължения в почивния ден, защото ако не сте доволни от постигнатото няма да се отдадете изцяло на романтичната вечер, на приятните емоции и ще разочаровате партньорите си. Очаквайте предложения за допълнителна работа. Отложете деловите срещи и разговори.

По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

РАК

Предстои ви почивен ден изпълнен със спокойствие и благополучие, ако не дадете изява на емоциите си. Всички ви подкрепят, ако не проявявате нетипична чувствителност. На работното място се справяте със задачите си с лекота. Имате подкрепата и похвалите на колегите си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с благодарност.

Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ЛЪВ

Проблемите възникващи в почивния ден изискват компромис, за да ги разрешите. Съкратете максимално срещите и разговорите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, за да задоволите нечий каприз. Начинанията са успешни. На работното място се справяте отлично, ако се концентрирате в работата си.

Прибързаността е забранена. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

ДЕВА

Бъдете тактични в почивния ден и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате успешния ден и да разваляте отношенията си на работното място, само защото сте склонни да се противопоставяте без причина. Не разчитайте само на късмета си, защото дори и при добри възможности може да се провалите.

Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ВЕЗНИ

Вземете се в ръце и въпреки че деня е почивен разрешете възникнали проблеми в интимния живот, за да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задачи, които ви притесняват и ви пречат да започнете планираните нови.

В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го наврем е. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

СКОРПИОН

Ще се ядосате, че в почивния ден не успявате да вървите по избраният от вас път, само защото сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете агресивно и без причина с вашите колеги. На работното си място бъдете решителни и отговорни. Имате възможност, независимо от проблемите, да се справите със служебните си задачи.

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се опитаха да ви навредят в почивния ден. Ще ви олекне и ще си възвърнете доброто настроение и умереност. Оформете  финансови документи. Ако се занимавате със собствен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще направите крачка към успеха, дори и ако рискувате.

Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

КОЗИРОГ

Сутринта в почивния ден ще се разочаровате от ваш колега. Не се оставяйте да ви обхване лошото настроение, защото такива разочарования не са изключение, съпътстващо само вас. Денят ви поднася положителни промени. Въпреки трудностите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си задължения.

Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията си чрез промените, които сте длъжни да предприемете, въпреки че деня е почивен. Те са ви необходими и в личните и в професионалните отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите разговори или при обсъждане на намерението ви да инвестирате, предпазливостта е задължителна.

В личните отношения ще имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

РИБИ

На работното място се справяте отлично с всичко, което сте планирали, като компенсация за личните проблеми, започнали сутринта в почивния ден в дома ви. Ако развивате бизнес помислете за разширяването му.

Инвестициите, които можете единствено да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово състояние. Не пътувайте! Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: