Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Незабравими сексуални удоволствия за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:16 / 22.05.2020Коментари (0)1801
©
Дневен хороскоп за 22.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените. Заемете с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

ТЕЛЕЦ

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, но го правете с мярка. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото на работното място късмета не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Вечерта подарете времето си на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани и от двама ви сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Знаете какво искате да постигнете, въпреки, че ви глождят съмнения в правотата ви и не сте изпълнени с желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на вашите бъдещи и настоящи партньори. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

РАК

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си не само на работното място, а и у дома. Дебне ви опасност от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и колеги, към които не изпитвате доверие. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимия си и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това. 

ЛЪВ

Въпреки трудностите се занимавате успешно с рутинните си задължения. На работното място се справяте отлично. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете и в дешния ден деловото общуване. Няма да е успешно. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла. 

ДЕВА

Чувствате сте спокойни и прекалено самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Интимният ви партньор е щастлив, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което дори и не се надявахте и незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

Постепенно забравяте за притесненията си. Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения с вашите колеги зависи само от вас. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

СКОРПИОН 

Сутринта ще се ядосате заради ваши роднини, които са ви дошли неканени на гости и държат на всяка цена да се занимавате с решаване на техни проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите роднини. Не забравяйте, че ако са паднали ограниченията и живота тече по обичайни начин, вечерта сте обещали да бъдете с брачния или интимния си партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото ще са причина за конфликти на работното място и в личния ви живот. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимия. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

КОЗИРОГ

Ще се разочаровате от отношенията си с вашите колегите и приятели. Днес осъзнавате, че те са по-различни от представите ви, въпреки, че много сте им помагали. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си. Ако ви предложат пътуване, не го отказвайте. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Да се отдадат на сексуални наслади, а несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта ще осъзнаете, че личните ви отношения са пред разпад. Отдайте се на работа, за да забравите тягостните мисли. На работното място сте агресивни и нетактични, готови да излеете яда си на вашите колеги, които нямат вина за проблемите ви. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради нежеланието ви да отидете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

РИБИ

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Останете си у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: