Ники Кънчев за "Голямото преследване" - правилата, участниците и старта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:22 / 19.08.2022
1053
Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA – "Голямото преследване“. От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще представя най-големите умове в България, а към него ще се присъедини А отборът на знанието – четирима професионални "преследвачи“.

“Очаква ни една игра от ново поколение. Модерният вариант на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма революция с "Голямото преследване“ – освен участници ще има и "преследвачи“, а студиото е наистина космическо“, сподели Ники Кънчев в "Здравей, България“

Членовете на елитния отбор от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни знания в множество различни направления, широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения.

Знанието е начин на живот за "преследвачите“, а основната им цел в "Голямото преследване“ ще бъде да провокират обществото да мисли и да се обърне към себеусъвършенстването. За да позиционират своите характерни черти, те ще са разпознаваеми като жената с остър ум, която ще носи лош късмет на незнаещите участници – Дама Пика, Мъдрецът, за когото невежеството ще бъде недопустимо, Професорът, който ще бъде готов да напише слаба оценка на неподготвените играчи и Черният рицар, който ще предизвика на дуел всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието.

"Истинският тест е, когато участниците се изправят срещу преследвачите в директна битка. Те ще наказват всяка грешка и всяко незнание. Предстои ни да видим едно ново предизвикателство за ума от 5 септември по NOVA“, допълва Ники Кънчев.

От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра "Голямото преследване“ ще трябва да демонстрират своите знания, като отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване.

При всяка възможност "преследвачите“ ще опитват да спрат състезателите по пътя им към победата и паричната награда. Сумата, която играчите могат да спечелят, е неограничена и зависи единствено от техните знания и смелост да поемат рискове.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).