Николета лъсна чисто гола в мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:55 / 27.07.2015
2080
Николета Лозанова предизвика пожар в мрежата. Тв водещата се пусна чисто нуди и побърка феновете си.

По всичко изглежда, че три години след раждането на дъщеря си, Николета по никакъв начин не се е променила. Нещо повече - моделката изглежда така, сякаш от ден на ден се разхубавява още повече. И несъмнено зрелостта й отива.

Мнозина помнят паметната фотосесия на Николета Лозанова за "Плейбой", когато красавицата свали дрехите и показа всичко от себе си. Тогава тя предизвика всеобща истерия и стана първата българка, която се озова на корицата на най-известното издание за мъже в света. И то на чуждестранните корици на списанието, като се появи на цели четири корици на мъжката библия.

Години по-късно Николета Лозанова изглежда все така омайваща и сексапилна. Тя възхити феновете със стройна линия и тънка фигура. В момента красавицата се наслаждава на екзотична ваканция в Турция, където заведе и дъщеря си Никол. На снимките, които пусна в социалните мрежи, Лозанова показа дупе за милиони и още по-пищен бюст, пише hotzona.bg.

Последната й снимка, абсолютно нуди, предизвика масова истерия в социалните мрежи. Да не говорим, че мъжката част от населението вече възбудено въздиша по красавицата, която дръзна да покаже отново великолепната си фигура пред обектива.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Ники Дойнов и жена му закъснели за сватбата си заради прическа и ...
Актриса, известна у нас като Джема от "Любовницата на Граминя", и...
Кейт Мидълтън решава какви ангажименти може да поеме
В Етнокухнята на музея ще приготвят питури по ичеренски
Елизабет Кравец: Отиваме на съд!
Свилен от "Остава": Ако имаш хубави песни и пееш хубаво, нещата с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).