Носител на "Грами" отново обвинен в сексуален тормоз

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:35 / 14.09.2022
633
Племенникът на Рики Мартин - Денис Санчес Мартин отново го съди и го обвини в сексуален тормоз, съобщиха медии в САЩ. Инцидентът, в който Санчес обвинява певеца, се е случил отдавна, така че Мартин няма да бъде арестуван.

За първи път неговият племенник, който е син на сестра му, повдигна обвинения срещу Рики Мартин през юли тази година, като каза, че са имали връзка и след края й, Рики Мартин уж не могъл да се примири и започнал да го преследва.

Певецът в отговор подаде насрещен иск и поиска 20 милиона долара обезщетение от племенника си, защото заради обвиненията той претърпя сериозни материални щети. Заради скандала репутацията на певеца пострадала и той загубил няколко изгодни договора. В резултат на това Санчес оттегли иска си. Защо е решил отново да се съди, не се уточнява, пише БГНЕС.

Адвокатът на Рики Мартин коментира пред People новите обвинения и предположи, че племенникът на певеца се страхува от насрещен иск:

"Тези твърдения са изключително обидни и нямат нищо общо с реалността. Когато този човек вече е отправял подобни обвинения, делото му трябваше да бъде прекратено, не на последно място защото самият той призна под клетва, че Рики Мартин никога не е правил това, в което е обвинен.

Рики Мартин е женен за шведско-сирийския художник Джуан Йосеф от пет години. Двойката отглежда заедно четири деца, които са родени от сурогатни майки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път Ива Софиянска показа малкото си бебе
Защо в колата ви мирише на развалени яйца?
Къща или бебе? Певецът Миро готви изненада
Ето къде почиват мощите на Свети Георги днес
Тези красиви жълти цветенца са природният мехлем срещу отоци и си...
Маги Халваджиян: Иде краят на капките?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).