Нов любовник глези Венета Райкова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:25 / 31.07.2022
1265
Венета Райкова има нов любовник, похвали се самата тя в социалната мрежа. Писателката и водеща изкара горещ уикенд на морето в компанията на актуалното си гадже. Тя показа малка част от него на снимка, но така и не разкри самоличността му. На кадрите се виждат само ръцете и скъпият му часовник. 

"Имайте смелост да избягате от всичко, което ви прави нещастни!", написа блондинката като послание към почитателите си. Тя от доста време следва точно този принцип и признава, че се чувства удовлетворена. Водещата е на 48 години, но не е изоставила интимния си живот и редовно си намира мъже за секс. Казва, че ги предпочита по-млади от нея и добре сложени. Райкова доскоро не си търсеше сериозна връзка, но пък покрай новия ухажор може и да е размислила.

Аторката не бестселъри е споделяла, че вече не вярва в любовта, защото след определена възраст хората не са толкова лековерни и стават по-прагматични, а не романтични. Затова разчитала на младите й обожатели да я забавляват и да повдигат духа й. "За блясъка в очите ми и щастливото излъчване допринасят  положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествената храна, сън, и разбира се - отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители, от които се зареждам с много енергия", доволна е популярната писателка.

Венета допълва, че засега няма кой знае какви планове за лятото. Тя обича да релаксира край басейна в комплекса, където живее, за радост на съседите й от мъжки пол. Неотдавна дори имала кратка авантюра със свой комшия, но там тръпката бързо угаснала. Както вече стана ясно, на хорозонта се е появило ново лъвче, което да топли леглото й. През изминалите дни Райкова е била на кратка морска почивка с него, но не издава точната дестинация, за да поддържа мистерията около себе си.

Водещата категорично вярва в свръхестественото. Навремето известният духовен учител Гал Сасон й предрекъл чрез карите Таро, че й предстоят изпитания в личен план и точно това се случило. Малко след това водещата се развела с дългогодишния си съпруг Тихомир Георгиев, но вярва, че раздялата им е била за добро. С днешна дата те са запазили добри приятелски отношения и се грижат равностойно за 13-годишния им син Патрик. Не е известно дали Тишо има нова жена до себе си след разлъката с Венета, тя също мълчи по въпроса, но е категорична, че сега е много по-щастлива и свободна. "Битовизмите убиха брака ни. Никога не сме си изневерявали, все още много се уважаваме, а и детето ни ще ни свързва завинаги", коментирала е писателката.

Тя не крие, че силно вярва в свръхестественото. В най-важните моменти от живота си блондинката е получавала знаци от съдбата, които се изразявали в пророчески сънища. Когато започнала да се знимава с писане, имало период, в който всеки ден виждала около себе си бели пера. "В продължение на месец около мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен!", разказвала е Райкова, която винаги е била с положителна настройка към случващите се около нея събития.

Венета е убедена още в силата на карите Таро и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при  Гал Сасон. Te са близки от години и блондинката често се е допитвала до него по различни въпроси. По време на втория сеанс тя разбрала кoй e убиeцът ѝ oт прeдишен живoт. Водещата била под хипноза и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция. "Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cи изпитвала силни чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Нe мe пуcкaт eмoциитe oщe!", изповядвала се е Райкова. Въпросният мъж бил една от големите й любови в миналото, но нещата между тях така и не се получили.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).