Нов потрес от Галена: Фен я целуна между краката пред пълна чалготека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:00 / 25.10.2022
1300
Галена пак срази феновете. Към темата дали певицата отслабва драстично с инжекции за диабетици, както се говори, тези дни се прибави тази за лековатото й поведение. Не че досега е била консервативна, но пък не е и правила кой знае какви изцепки по участия, за каквито се появиха видеа наскоро в социалните мрежи. 

В кадрите Мама Ураган се мята неадекватно сред фенки на фона на бесен кючек. Показа и движение на Азис, както обяви, като описа широк кръг с ханш. После Галена затъква микрофона в роклята си, за да не й пречи за новите движения. Когато го извади, се провикна към диджея: "Това ли беше кючекът? Обикновено са по 8 минути. Давай още!".

След това Галена се обърна към девойките, които бяха на сцената до нея. Призова ги да престанат да се снимат, а да покажат на какво са способни. Странният танц на Галена, който е извън ритъм, веднага предизвика коментари дали пък не е опиянена от нещо, или просто въпросната вечер не е била във форма.

Така или иначе, друга изцепка предизвика повече интерес. На скорошно свое участие Галена не само позволи на фен да целува краката й, а даже го окуражи с широка усмивка. Първо мъжът на средна възраст я изненада. Издебна я, когато се приближи по сцената, и се озова точно над него. Приведе се с нацупени устни и я млясна над коляното на левия крак.

Галена никак не се смути, не й стана гнусно, камо ли да се разгневи, че непознат си позволява такива волности. Вместо това, тя повдигна рокля в очакване на още целувки по краката. Мъжът веднага откликна и нацелува коленете й, а Галена развълнувано се гънеше пред лицето му.

"Добре, че си ми приятел. Добре, че си ми сестра", обяви певицата, доволно ухилена и продължи да пее хита си "Хавана Тропикана". За целта се придвижи по бара, като се озова по-близо до мъжа, който до преди малко целуваше краката й, повдигна и без това възкъсата си рокля и се впусна в кръшен танц, пише "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Неузнаваема! На 52 изглежда по-добре, отколкото когато се съблече...
Оперирали Цецо Елвиса заради трудова злополука с жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).