Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новите запознанства водят до проблеми за една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:41 / 07.10.2020Коментари (0)1391
©
Дневен хороскоп за 7.10, сряда, изготвен от Свелана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ако успеете да си осигурите подкрепата на вашите колеги и делови партньори, постигате напредък в начинанията и се успокоявате от създалото се напрежение. Ще получите и морална и практическа помощ от ваши влиятелни познати, на които винаги сте разчитали, а и те на вас. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, създадени от вас самите заради нежеланието ви да сте компромисни с вашите колеги. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си и ако е възможно ги отстранете. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате.

БЛИЗНАЦИ

Най-добре е да обогатите познанията си, дори и ако се налага да го сторите в непозната професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и ще се радвате на успех. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, с умението си да сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. 

РАК

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, само защото не сте наясно как ще организирате дните си в до края на месеца и на годината и спорите с вашите близки още от сега за празничните дни в края на декември. Рискувате в разсеяността си да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни.

ЛЪВ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за пътуване със семейството или приятели, ако сте си взели отпуск. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове.

ДЕВА

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките дори и с нерешимите проблеми със задачите си на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите приятелки. Ще напълнят главата на партньора ви с празни думи и мнения и ще го изнервят. 

ВЕЗНИ

Деловите разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор, за да си спестят проблеми и съмнения, че си имат друга тръпка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за парти.

СКОРПИОН

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото са във ваша полза, а тези, които ги творят скоро ще си получат заслуженото. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми. При намиране на ново решение проявете изобретателност. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени, защото ако сте семейни ще страдате. Новото завоевание няма да ви донесе мечтаното сексуално удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за неочаквани посетители у дома, които ще ви притеснят. Не се усамотявайте, излезте и се срещнете с хора, разговорите с които ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи на работен обяд, които отложихте предишния ден. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнесдами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове.

КОЗИРОГ

Днес сте изкушени от нови запознанства, но бъдете внимателни кого допускате в живота си. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите разочарования. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора.

ВОДОЛЕЙ

В този ден противоречията са породени от трудности, предизвикани от немарливостта на вашите колеги. Ако имате натовареност със задачи, избягвайте разправиите с тях и странични хора. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.  Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени.

РИБИ

Ако след работа сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение, ако искате да отморите пълноценно след напрежението деня. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: