Новият мъж на Роксана й лепна охрана

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:05 / 13.12.2022
601
Фолк певицата Роксана най-накрая си падна на дупето и намери мъж, за който няма да се грижи тя. Последната й изгора Александър лежеше на нейната издръжка и вместо да си намери работа пилееше нейните спестявания по казина.

Сега Роксана е завъртяла на главата на немски бандит и откакто е с него движи със сериозна охрана. Преди броени дни се появи на светско събитие в столичен клуб, а колежките й се хванаха за главата от главорезите, които крачат покрай гласовитата певица. 

Изпълнителката има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка "Ангелите на Ада" (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печалната слава на едни от най-злите бандити в Европа.

След края на въпросното събитие лично новият мъж на Роксана дойде да я вземе с баровски автомобил, а за тях с друга кола потеглиха и четиримата охранители. 

Запознати издават, че новият мъж на Роксана дава мило и драго за нея. Обещал й е дори песен от Кости, чиято стойност е 40 бона. Обещал й е, че ще я направи най-голямата звезда в България, а изглежда Роксана е имала нужда от такава мъжка подкрепа, за да се почувства и тя жена най-накрая, пипе "Блиц".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).