Новият сезон на "Един за друг" започва с голяма изненада

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:14 / 04.02.2023
5411
Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA тази пролет с четвъртия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир "Един за друг“. 

Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на мисията отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е сам, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.

"Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA“, сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат повече от интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. Това, което обединява всички, е истинската любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.

В първия сезон на формата "Един за друг“ две двойки си завоюваха победата - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво решиха да споделят наградата си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от любимото семейно предаване последни си тръгнаха Симона и Борислав.

Кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си един към друг?

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си
Маги или Йоана, коя остана с празни ръце в "Ергенът"?
Знаете ли защо яйцата за Великден се боядисват в четвъртък и събо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).