Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ново начало очаква една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 09.08.2021Коментари (1)2136
©
Дневен хороскоп за 09.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Разрешете стари делови проблеми, които не търпят ново отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. На работното място се справяте отлично. По-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите провалите. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ. 

ТЕЛЕЦ

Събития, които не са ви особено приятни, започват да завладяват вашия стабилен и защитен свят. Бъдете внимателни. Не се напрягайте с ненужни притеснения. Изкушавате се да се впуснете в промени, само защото сте се оказали случайно в центъра на важни събития, но забравяте, че мястото ви не е там. В личните отношения сте нестабилни, скъпи жени. Проблемите са обвързани с вашите непрекъснати съмнения, за които нямате причина, че не сте достатъчно достойни за вашите партньори. Изтрийте от съзнанието си тези мисли.

БЛИЗНАЦИ

Неприятна новина е възможно да промени коренно живота ви. Не е изключено запознанство по време на делова среща. Предпазвайте се от разочарования. Не рискувайте при преодоляване на професионалните си проблеми. Не допускайте влошаване на отношенията с колегите си. Очаквайте незначителни приходи. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден. 

РАК

Имате възможност да завършите вече започнати задачи, които все изоставяте заради нещо друго. Направете крачката към осъществяване на вече разработени идеи. Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, която може да обмислите и днес с помощта на приятели и делови партньори. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си. 

ЛЪВ

Днес сте изцяло във властта на стремежа си към ново начало. Поставили сте си цел, която сте решили на всяка цена да постигнете, въпреки че неочаквано може да се провалите. Не влизайте в спор с колегите си на работното място. Завършете бързо задачата, която са ви възложили. Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

ДЕВА

Преди обед проведете планираните срещи. Обмислете създаването на нови делови взаимоотношения. Намерете най-краткия път за подобряване на материалното си положение. Направете промени на работното място, които да са трамплин към достигане на нови професионални върхове. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

ВЕЗНИ

Срещите, наложени ви от ръководството, няма да ви харесат днес. Искате да постигнете целите си, но срещате непрекъснато упорството на хората около вас. Колегите ви отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелани срещи и разговори. Не споделяйте плановете си. Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги привличайте, дори и ако не се обвързани, и създавайте прибързано сексуална връзка.

СКОРПИОН

Посветете деня на обсъждане на бъдещи задачи, които сте планирали отдавна, но още не са започнати. Кратките срокове изискват бързо да ги завършите. Очаквайте неприятни новини от делови конкуренти, които ще ви раздразнят, защото са без повод. Подминете ги с гордо мълчание. Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са винаги женствени.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото. 

СТРЕЛЕЦ

Замислете се какво е добре да предприемете, за да тръгнете в нова посока. Днес разпределете правилно силите си, за да си спестите умората. Бъдете търпеливи и не харчете без причина. Не бързайте да поръчвате мебели за офис, ако не сте сигурни, че ще закупите или наемете желаните помещения и за да не се чудите какво да ги правите, ако няма къде да ги подредите. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате. 

КОЗИРОГ

Днес сте склонни да се обвързвате с неподходящи хора, свързани с деловата част на живота ви. Въздържайте се от взимане на важни решения. Активните си действия насочете към завършване на задачите си. Не се мъчете да търсите опора в партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си. Само ще попречат на работата ви и ще създадат допълнителни проблеми. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви. 

ВОДОЛЕЙ

Ако имате възможност проведете преди обед деловите си срещи. Очакват ви интересни запознанства в този ден. Заетите с творчески професии ще създадат  отдавна бленувано и желано впечатляващо произведение. Създайте нови делови отношения, но на основата на интелектуално сходство. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

РИБИ

Хармонията в отношенията, спокойствието и великодушието ви, са начин да постигнете успех. Помнете, че както чарът ви може да твори чудеса, така не бива да разчитате само на него. Не се проявявайте като работохолици, които искат да изземат и чуждите задължения. Няма да направите добро впечатление на колегите си. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.08.2021 г.
0
 
 
Еее... Ама как ви ги раждат главите тия глуп(у)сти?!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: