Няма по-щастлива баба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
21:43 / 10.01.2023
650
Меврокопският митрополит дядо Серафим стана кръстник на внучката на народната певица Николина Чакърдъкова. Това разкри пред "Телеграф“ самата звезда. Малката Силвия е дете на дъщеря й Мария Чакърдъкова и едно от четирите й внучета. 

Ангел

"Кръстихме я на 27 декември. Кръщелникът е Негово Високопреосвещенство Серафим, Неврокопски митрополит. За нас беше чест, празник за душата, за сърцето, за духа. Много сме щастливи, че дядо владика имаше време и точно тогава беше в църквата. Имаше служба и той я кръсти, за да си има свой ангел пазител“, разказа изпълнителка и сподели щастието, което е изпитало семейството и близките им. Певицата сподели снимки в профила си няколко дни по-късно във Фейсбук за хубавата новина, а под снимките заваляха стотици честитки за детенцето.

Послушна

Семейството са чествали два празника на детенцето. Освен че вече е християнче, Силвия е станала на 1 годинка на този ден. Празненството било двойно за всички. "Тъй като поводите на този ден бяха два, Силвето правеше 1 годинка и кръщенето, така че празнувахме двойно. След кръщенето отидохме на тържествен обяд. Когато човек е толкова щастлив, има потребност да почерпи приятели и роднини, защото поводът е много хубав и важен. Ние, по-мъдрите, няма да казвам по-старите, а по-улегналите, бабите и наши приятели бяхме на обяд. Вечерта оставиха и четирите внучета при нас, бабите, да ги пазим, а младите отидоха на друга вечеря“, разказа Николина и добави, че внучката й била много спокойна през цялото време за разлика от повечето дечица, които се стресират от обстановката. "Вече си имаме християнче, тя беше много послушна, беше й интересно“.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).