"Объркана приказка" в Музикалното училище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:42 / 23.02.2017
3380
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Пореден приказен спектакъл предстои тази вечер в Националното училище за музикално и сценично изкуство «проф.Панчо Владигеров», който се осъществява в рамките на проект «Артистини». Зрителите ще станат свидетели на една обърка история, в която най-обичаните герои от добре познатите ни приказки се събират в едно приключение, обединени от изкуството, приятелството и добротата. Вълшебната книга ще отворят най-малките артисти на училището - децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

На сцената ще оживеят Бременските музиканти, Аладин, Котаракът с чизми, Спящата красавица, Червената шапчица и много други, за да преживеят заедно куп премеждия и забавни приключения. В обърканата приказка талант ще демонстрират и децата от класовете по пиано, китара, виолончело, цигулка, тромпет, акордеон, кларинет, фагот, ударни инструменти и балет.

За да бъде още по-вълшебна и забавна историята, на най-малките възпитаници от училището по изкуства ще помогнат артистите от 10 клас Сияна Ламбова, Симона Богданова и Кирил Стоянджов.

Проявата е част от проект "Артистини", който стартира тази учебна година. Той е предназначен за децата от Предучилищна група и тези от 1 до 4 клас като важна част заема участието на родителите в насърчаването на творческите изяви на децата.

"Объркана приказка", тази вечер, 23 февруари от 18 часа, Концертна зала на НУМСИ "проф. Панчо Владигеров", начало 18 часа. Вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Разкостиха Андреа Банда Банда
Венко за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим кашове в тел...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Проф. Дуранкев за Евровизия 2024: Чашата прелива от експлозивни м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).