Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Огромни промени в живота на една зодия вещае днешният ден
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 08.09.2020Коментари (0)2009
©
Дневен хороскоп за вторник, 08.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Контролирайте емоциите си. Ако сте на работното място отхвърляйте само задачите, които са от вашата компетентност и не се захващайте с нови. Не рискувайте. Във ваша полза е да отложите деловите срещи и разговори. Не се изкушавайте да подписвате в този ден финансови и банкови документи. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, за да сте щастливи и да живеете в хармония. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

ТЕЛЕЦ

В живота ви днес ще се появят непознати хора, които ви поднасят нови идеи и възможности за изява и са причина да погледнете на живота си от друга гледна точка. Провеждайте разговорите със спокоен тон. Имате възможност да въплътите в реалност своя стара мечта. Всичко зависи от спестяванията ви предишния месец. В този ден не пропускайте възможността да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте подвластни на много противоречия, създадени от вас, въпреки че не си го признавате. Привидно всичко ставащо в живота ви е обичайното и се усещате стабилни, но сте напрегнати. Жънете успехи, но подсъзнателно изпитвате недоволство от постиженията си. Вслушайте се в своята интуиция. Уловете мига, защото любовта е до вас и не бива да я пропускате. От вас зависи да забравите самотата в дните и нощите си, ако не сте обвързани. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

РАК

Промените са непрекъснати. Ако работите днес бъдете делови и умерени в думите си. Същото важи и за отношенията с хората от роднинското ви обкръжение. Пазете се от некоректни партньори, които сте предизвикали с действията си и манията си за уникалност, която често ви вреди. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

ЛЪВ

Налага се да се отдадете на работа в подкрепа на свои колеги, които според вас не я заслужават. Направете го, за да си спестите упреците от началниците си. Бъдете коректни и спазвайте изискванията, наложени на работното място. Ако сте на ръководен пост изгубете малко от ценното си време и посетете  ваши служители, които имат здравословни проблеми и не са на работа. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

ДЕВА

Обсебени сте от мисли, изцяло подвластни на  проблеми свързани със здравето ви. Имате нужда от почивка. Контролирайте емоцията. Планетите ви подкрепят във всички начинания. При неотложни делови срещи и разговори бъдете внимателни в думите си, за да не си създадете проблеми и да не оставите погрешно впечатление у хората. Силните емоции, заради интрига, на която сте надали ухо и която е предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. 

ВЕЗНИ

В този ден сте готови за активна робата и нови трудови подвизи, но ви съветвам да не се напрягате с много задачи, защото преумората ви вреди на здравето. Не отказвайте помощ на близки или приятели. Деловите предложения заслужават вниманието ви и ще ви донесат добри приходи в следващите дни. Личният ви живот е свързан с известни разочарования.  Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце.  Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

СКОРПИОН

Днес сте подвластни изцяло на емоцията, която е причина да сте прекалено напрегнати. Не е изключено усложняване на отношенията с брачната ви половинка. Не разчитайте на покровителството на Съдбата, ако сте решили да давате съгласие за финансови инвестиции. Дочакайте по-подходящ период, когато ще сте увеличили доходите си. Приберете се от работа преди вечеря. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

СТРЕЛЕЦ 

Не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при изпълнение на задачите ще ви помогне да избегнете грешките и да си спестите стреса и преумората. Преследва ви чувство на недоволство от свършената работа, което е  причина за раздразнителност и склонност към разправии. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

КОЗИРОГ

В този ден сте обзети от желание да творите и да направите нов скок по пътя на професионалната си реализация. Бъдете готови да помагате на колегите си. Вслушвайте се в съветите, които ви носят полза. Независимо от желанието ви за активна работа, сякаш не сте удовлетворени от постигнатото и от факта, че жънете успехи с лекота. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили.  Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

На работното си място се съсредоточете в задачите си. Следобед извършете неотложните ремонти у дома, за да не възникнат сериозни проблеми в близко бъдеще. Не отказвайте предложената помощ. Доволни от себе си ще бъдат тези от вас, които работят спокойно и не създават конфликти. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РИБИ

Ще получите изненадващо предложение за изгодна работа, но с парите трябва бъдете внимателни. Не харчете, доволни от бъдещите приходи, които не трябва да очаквате бързо, а и още не сте започнали на ново място. Прекъснете без скандали и агресия всички делови партньорства и познанства, които ви вредят. Днес, особено вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада, ако сте избегнали разправиите.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: