Орлин Павлов се шири в ново жилище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:45 / 18.10.2022
628
Певецът Орлин Павлов и половинката му Диана се нанесоха в нов луксозен мезонет. Жилището на два етажа се намира в централен софийски район, а само обзавеждането му струва десетки хиляди левове.

Доскоро Орлин, Диана и дъщеря им Елизабет обитаваха тристаен апартамент в квартал "Бъкстон". Певецът вече е обявил старото си жилище под наем и търси ново семейство, което да живее в него.

Новият луксозен дом на два етажа е изцяло завършен, а на семейството е отнело повече от година, за да го превърнат в мечтания дом.

Доходите на певеца и актьор показват, че той спокойно може да си позволи подобен лукс.

Певецът отчита концертните си изяви и участия във филмови проекти през няколко фирми. Едната отчита приход от 166 000 лева за изминалата година. В по-силните си години дружеството е достигало печалби от над 350 000 лева на година. Приходите на Орлин не са спаднали, но певецът е разделил различните си бизнес начинания, информира "България днес".

Така с половинката си Диана имат обща фирма, в която отчитат приходите си от реклами в социалните мрежи. А през друго дружество декларира актьорските си хонорари. Така двамата с жена му са спечелили общо над 300 000 лева.

Орлин не може да се оплаче от липса на интерес към него и само един пост в социалните мрежи получава 2000 лева. Отделно е и сред най-търсените актьори.

Макар днес да се радва на стабилни доходи, невинаги животът на певеца е бил лесен. Сред най-трудните моменти в живота му бе да се изправи против негодуванието на десетки хора през 2005 година, когато с група "Каффе" завоюваха първия конкурс за българска песен на "Евровизия". Тогава вместо аплодисменти Орлин и сътрудниците му получиха обвинения, че успехът им е купен. "Направо ни смазаха", признавал е артистът, който бе вокал на групата.

Скандалът достигна непредвидени висоти - обвинение, че песента им е крадена, а гласовете купени. "2 години нямах работа, беше ужасно", разкрива Орлин. Заради тоталната липса на участия артистът нямал никакви приходи. Ръка му подава тв водещият Ники Кънчев и постепенно изплува.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).