Още една звездна раздяла

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:53 / 15.05.2023
1608
Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA "София ден и нощ", се раздели с жена си - фолкпевицата Джулия.

Това стана ясно от самия него, като разлъката не е отсега, а от доста време, но към момента става ясно поради факта, че и двамата започват да излизат с други хора.

Причина

За края на отношенията им обаче вина няма трети човек. "Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път", каза Кристиан и допълни: "Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя - с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек". Екип на "Телеграф" опита да се свърже и с Джулия за коментар, но до приключване на редакционния брой тя не отговори на мобилния си.

Кариера

Не е ясно и дали вече са се развели, или са в процес на развод, тъй като през 2019-а двамата сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите на Джулия и Крис. Впечатление прави, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи. По време на брака си те се опитаха и да работят заедно, като дори записаха няколко дуетни песни, но кариерата на Кристиан като певец определено не потръгна и той се отдръпна. Самата Джулия също имаше лек творчески застой, най-вероятно заради личните несполуки, но вече по всяка вероятност ще вложи цялата си енергия и емоция в песните си.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).