Осъдиха рапър заради Леонардо ди Каприо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:19 / 27.04.2023
523
Рапър от групата Fugees беше осъден в сряда след процес за политически конспирации за милиони долари, който включваше показания на актьора Леонардо ди Каприо.

Праказрел "Прас" Мишел беше обвинен в насочване на пари към кампанията за преизбиране на Барак Обама през 2012 г. чрез сега укриващия се малайзийски финансист Джо Лоу - един от основните финансисти на филма "Вълкът от Уолстрийт", в който участва ди Каприо.

Мишел също беше обвинен в опит да спре разследване на Министерството на правосъдието и да повлияе на дело за екстрадиция от името на Китай при администрацията на Тръмп. Той е известен като основател на хип-хоп групата The Fugees от 90-те години.

Жури във Вашингтон, окръг Колумбия, федерален съд го призна за виновен по всички обвинения, включително заговор и действие като нерегистриран агент на чуждо правителство. Защитата твърди, че Мишел просто е искал да направи пари и е получил лош правен съвет, докато се преоткрива в света на политиката.

След присъдата рапърът предпочете да не коментира, но неговият адвокат сподели, че е "изключително разочарован" от решението и планира да обжалва. "Това не е краят, уверен съм, че в крайна сметка ще победим“, каза адвокат Дейвид Кенър.

Лео ди Каприо не беше изправен пред обвинения в процеса, но показанията му изиграха жизненоважна роля. Актьорът от "Титаник" обясни, че се е запознал с Мишел през 90-те години зад кулисите на концерт на Fugees.

Финансистът Джо Лоу става редовен дарител на благотворителната фондация на актьора и в крайна сметка му предлага идеята да осигури основното финансиране за "Вълкът от Уолстрийт". Ди Каприо каза, че е проверил внимателно финансирането и легитимността на Лоу, преди да влезе в бизнес отношения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).