Освен добри приятелки се оказаха колежки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:37 / 25.01.2024
738
Мика Стоичкова върти общ бизнес с голямата дъщеря на застреляния силов бос Филип Найденов-Фатик.

Наследницата на Христо Стоичков стана част от една от най-елитните агенции за недвижими имоти наскоро. Тя сама съобщи новината в личния си профил с инстаграм.

В същата фирма доста преди това работи Александра. Дъщерята на Фатик и Мика са приятелки отдавна. Двете често се забавляваха заедно, докато живееха в Америка. Ходеха и на ски ваканции с при-тели. Запазиха приятелството си дори и след прибирането им в България. Затова най-вероятно Александра е вербувала Мика да се присъедини към екипа брокери.

Интересен факт е, че двете се конкурират на пазара с по-малката дъщеря на Фатик - Адриана. Тя е част от друга голяма брокерска агенция, фирмата отново е тясно специализирана в луксозните имоти. Миналата година Адриана дори бе отличена добрата си работа.

За дейната Мика Стоичкова брокерството е поредното бизнес начинание, в което се впуска. Голямата дъщеря на Камата му помага в развитието на бранда му, като активно участваше в създаването на залата на славата. Има и собствена марка водка.

Преди четири години тя започна да развива и собствен бранд отлежала гроздова ракия. С нея спечели най-престижната награда - "Grand Gold“, от тазгодишния "Ракия фест“. Стоичкова е и директор в Българската професионална футболна лига. Мика отговаря за  комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения в ПфЛ. Бе поканена лично от президента й Атанас Караиванов през 2022-ра.

Мика Стоичкова се е вдъхновила за новия бизнеси от приятели. Преди около година голямата дъщеря на Христо Стоичков разкри, че отново е влюбена. Мъжът до нея е Мартин Трайков. Макар Мика да не споделя за любимия си, се говори, че той е архитект. Явно покрай гаджето си Мика е понаучила това-онова за луксозните имоти, пише HotArena.

Трайков също има син от предишна връзка, който е близък по възраст с дъщерята на Стоичкова - Миа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5274):
11.05.2024 Емо Къртицата захапа чалгаджийките: Раждат по едно детенце и оно е много грозно, завалията. То какво е виновно, че майка му е с 330 корекции?
11.05.2024 Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, ме е нарекла "гадняр"
11.05.2024 Финалът на "Евровизия" 2024: Нидерландският участник е дисквалифициран
11.05.2024 Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
11.05.2024 Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
11.05.2024 Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).