От години прехвърчат искри между Васил Драганов и Ева Тепавичарова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 02.03.2023
1966
Актьорите Васил Драганов и Ева Тепавичарова, за които се разбра, че са гаджета, са участвали в гола сцена. Това се случва преди повече от 10 години в популярния комедиен сериал "Столичани в повече", припомня "България Днес".

Още тогава между двамата припламват искри, а техни колеги се чудят дали това е моментът, в който е станала "заварката". Все пак по това време и двамата имат други хора до себе си. Години по-късно Васко се разведе с журналистката Андреа Андреева, с която миналия месец имаха куп престрелки в публичното пространство. Бившата му жена чака бебе от друг, а освен това го обвини във физическо насилие. Драганов пък призна, че вече е във връзка с Тепавичарова.

Интимните кадри са в един от първите сезони на "Столичани в повече" между героите им Радослав Чеканов и Йовка Лютова, които се залюбват. На тях Ева е полегнала на кушетка в очакване на масаж. Тя е напълно гола от кръста нагоре, като за части от секундата на екрана лъсват големите й гърди. Драганов път й прави масаж и нещата не приключват дотук...

Тепавичарова е сред рекьордьорките с най-голям бюст в българското кино. Нейна гола снимка от 2006 г., когато е бременна със сина си Борил, разбунва духовете още тогава. Едрогърдата Ева признава, че откакто е станала толкова популярна, вече няма как да се пече по монокини на българските плажове. Още навремето тя е откровена, че би се снимала за еротична фотосесия, ако офертата си заслужава.

Тепавичарова, както и Драганов, също има две деца - Борил и Самуил. Те са от съпруга й - тенора Георги Петров. През април актрисата ще навърши 44 години, докато звездата от "Комиците" Васко Драганов е на 47.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).