Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Овните да пътуват със семейството си, Телците да не се излагат
Автор: Екип Burgas24.bg 09:34 / 29.04.2021Коментари (0)3040
©
Дневен хороскоп за 29.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Овладейте емоциите си, не се ядосвайте и преценявайте думите си, за да не се окажете виновници за напрежението, без да го осъзнавате. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Настроението ви е променливо. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани решения за инвестиции, ако работите и в този ден. Вечерта се отдайте на романтични мигове и приятни разговори. Не насилвайте интимните си половинки, ако нямат желание за сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не се изкушавайте да се изявявате в области, които са ви непознати само защото сте се заинатили и не се поддавайте на желанието си да блеснете със знания пред по-знаещите от вас, защото ще се изложите. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не действат прибързано и да не се натоварват с обещания за съдружие, което може да ги провали. Внимавайте с думите си, за да не предизвикате сериозна разправия в семейството си. Влюбените ще изживеят сериозни проблеми. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. 

БЛИЗНАЦИ

Ще изживеете изпитания, не малко и дори на моменти болезнени, но въпреки тях ще съхраните доброто си настроение. Не прекалявайте с разговори с хора, които не са ви приятни. Избегнете разговорите с ваши задгранични партньори. На работното място избягвайте критиката, за да не засегнете вашите колеги, на чиято помощ разчитате. Радвате се на разбирателство в семейството, което ви дава увереността в собствените възможности. Вечерта отново се отдайте изцяло на чувствата си. Сексът ще ви се отрази добре. 

РАК

Днес сте в прекрасно настроение и сте готови за развлечения, но сте орисани да натоварите деня си с много работа. На работното място се предпазвайте от грешки. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Ако се занимавате с издателска или литературна дейност, успехът ще е с вас. Избягвайте романтичните срещи, които ще се окажат разочароващи в скоро време. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

ЛЪВ

Лесно ще осъществите полезни контакти. Помогнете на вашия партньор да се пребори с тревогите си. В служебен план не си навличайте проблеми с вашите колеги, само защото сте решили да им противоречите. На работното място сте уверени и изпълнени с желание да докажете способностите си. Въображението ви е на висота. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

ДЕВА

Не е изключено да сте податливи на влияние и  рисковани финансови операции да гарантират още повече или да сринат изцяло финансовата ви стабилност. Обърнете внимание на близките си и не се сърдете на критика от тяхна страна. Със собствените си възможности сте в състояние да постигнете много, но малка помощ отстрани не е излишна. След обяд са възможни неуспехи в личния живот. Ако простите изречените обиди, ще се справите с проблемите си в семейството. Бъдете благодарни, ако партньорът ви е подготвил вместо вас романтична вечеря.

ВЕЗНИ

Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Съберете сили и отхвърлете най-важните си задачи за деня, за да си спестите напрежението. Не провеждайте разговори за инвестиции, защото нямате гаранция че ще са доходни и че имат бърза възвращаемост на вложените от вас средства. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства с партньора си, бъдете уверени, че няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своя партньор ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес се справяте добре с всичко замислено. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност да изява. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Имате възможност да покажете на какво сте способни. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали във ваши конкуренти. Жените да се предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори, заради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени. 

СТРЕЛЕЦ

Денят позволява да обмислите финансови операции. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не е изключена разправия заради ревност. Тези от вас, които са поканени на семинар или на публична дискусия, свързана с професионалните им планове, ще се представят неочаквано добре. Ако имате до себе си партньор, който не иска да покаже чувствата си към вас, то е защото се страхува да не го нараните. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

КОЗИРОГ

Бъдете реалисти и не мислете негативно за бъдещите си планове в професионално отношение, за да не се окажете с напразни очаквания на новото и на успех, който не сте проектирали в дните си. Новите срещи и контакти се изпълнени с измамни предложения и ще ви донесат много разочарования. Установете хармонични отношения с близките си. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимия, ако искате да изживеете и тази вечер приятни сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако не ви се работи, време е да осъзнаете, че е във ваша полза да отхвърлите неотложните си служебни задължения, за да не си създадете проблеми с колегите и да се приберете да си почивате, стига да нямате делови отговорности. В този ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Отношенията в семейството и с любимия ви са хармонични. Вечерта се отдайте на почивка в компанията на любимия и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Спокойствието и хармонията, които създавате ще се отразят добре на всички около вас. Въздържайте се от взимане на важни решения, свързани с професионалната ви реализация. Тези от вас, които имат намерение да разширяват дейността на фирмата си, днес може да обсъдят намерението си с деловите си партньори. Възстановете хармонията в отношенията си, особено в семейството и с интимния си партньор, за да избегнете депресията. Липсата на сексуални мигове при някои от вас вреди на здравето и на психиката ви.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: