Парис Хилтън с разтърсваща изповед за сексуално малтретиране

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:38 / 21.11.2022
943
Парис Хилтън ще издаде първите си мемоари, в които звездата разказва за "опасното си пътуване през сексуалната политика преди #MeToo и израстването си в очите на обществеността като наследница.

41-годишната звезда ще дебютира с автобиографията си "Парис: Мемоари“. В нея се описва "пътят на звездата към мира" след бурните й тийнеджърски години, в което е изпратена от родителите си мултимилионери в пансион за проблемни тийнейджъри в Юта. В мемоарите ще бъде описано и предполагаемото сексуално насилие над Хилтън в училището Provo Canyon, където тя прекарва 11 месеца, когато е на 17 години.

От издателство Dey Street Books заявяват: "Парис Хилтън е готова да направи равносметка, да постави всичко в контекст и да сподели историята си със света. Мемоарите разчупват всичко, което си мислехме, че знаем за една знаменитост, като ни връщат към привилегированото детство и тийнейджърски бунт, който предизвиква паническото - и опасно - решение на родителите ѝ да я изпратят далеч. Парис ще разкаже за опасното си пътешествие през сексуалната политика преди #MeToo с грация, достойнство и точното количество дързост. Мемоарите на Парис обещават да предоставят интимни и неочаквани разкрития за личността и персонификацията, цената на това да си млад и непокорен и сложността на това да проявиш мечтите си, след като си видял как част от теб изчезва“.

Споделяйки корицата на книгата днес, Парис пише: "Толкова съм развълнувана да споделя с вас корицата на новата ми книга "Парис: Мемоари", която ще излезе през март! Налична е за предварителна поръчка навсякъде, където се продават книги. Тази книга се подготвяше дълго време и най-накрая се чувствам готова да споделя някои от най-личните си истории досега“.

Парис е най-голямото дете на хотелския магнат Ричард Хилтън и съпругата му Кати. В детството си е диагностицирана със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ), а през 2007 г. публично разкрива състоянието си. Преди това тя е наричала състоянието си "суперсила", като е казвала: "Аз съм творческа личност. Умът ми винаги е в движение. Винаги мисля за нови начини да правя бизнес. Мисля, че това ми дава този устрем и предимство, от които се нуждаех, за да успея. То може да бъде суперсила, ако се развива по правилния начин!“

През тийнейджърските си години дивите ѝ изяви в нощни клубове и на лъскави събития я категоризират като светска дама, преди да се прочуе през 2003 г. в риалити шоуто "Обикновен живот" заедно с най-добрата си приятелка Никол Ричи.

След неуспешни опити в поп музиката и актьорството и скандал със секс запис, тя прави доходоносна кариера като диджей, участва в риалити предавания, развива множество бизнеси - а подготовката за сватбата ѝ с 41-годишния Картър Реум през ноември е описана в предаването на Peacock "Влюбената Парис".

Състоянието ѝ се оценява на 300 млн. долара и е изградила империя за милиарди долари. Парис е разработила втората най-успешна линия парфюми за знаменитости за всички времена, отстъпвайки единствено на Лиз Тейлър, и наскоро пусна на пазара 29-ия си аромат Love Rush.

Миналия месец Парис заяви, че е била сексуално малтретирана, след като е била принудена да се подложи на преглед на шийката на матката, извършен от служители в училище "Прово Каньон" в ранните сутрешни часове". Риалити звездата заяви, че детството ѝ е било "откраднато" от предполагаемото малтретиране в училището, където е прекарала 11 месеца, когато е била на 17 години, пише още БГНЕС.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).