Паулина от "Фермата" призна за страшни унижения във връзката си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 08.10.2019
2039
Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас направи шокиращо признание пред сиромасите в риалитито "Фермата: Нов свят“. Хубавицата, която си спечели прякора Жулиета в шоуто заради процъфтяващия си романс с автомонтьора Краси Джунов, хвана за слушатели маникюристката Силвия и многодетната майка Веселка.

Откровенията й се лееха през прозрочето в триметровата стена, която разделя стопанствата на бедните и богатите в предаването. "Аз имам гадже, от седем години сме заедно. От една страна, всичко е добре, но от друга съм изтърпяла всякакви унижения – от гледна точка на изневери и не само. Приятелят ми многе ме обгрижва, издържа ме финансово, но за седем години преглътнах какви ли не простотии и това ми тежи“, разчувства се Паулина.

Тя разкри, че вижда в беглеца Ромео на "Фермата“ – Краси, малкото камъче, което обръща колата на проблемната й връзка. Ванегас на няколко пъти в шоуто споменаваше партньора си в реалния живот – вносител на ядки от арабски произход, като най-често го даваше за пример като чужденец, успял да стартира честен бизнес в България. Фактът, че е обвързана, не й попречи да прибере в леглото си Краси Джунов, който загърби отбора на сиромасите и прескочи стената, за да бъде близо до нея.

Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания и Паулина флиртуват от ден първи в шоуто, а след бягството на Краси близостта им ескалира в целувки и прегръдки на всеки милиметър от територията на чорбаджийската ферма. На въпроса на Силвия как ще реагира приятелят й на закачката й с Красимир в нацинален ефир, Паулина отвърна най-спокойно:

"Ние най-вероятно ще се разделим“. За разлика от Жулиета, фермерът Ромео има доста по-простичка предистория - той влезе в състезанието със заявката да прави секс и призна, че заради това е зарязал гаджето си порно-звезда, пише "Хотнюз".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).