Петя Буюклиева каза истината за кражбата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:52 / 10.07.2023
555
"Това са пълни глупости! Никакви кражби няма сега, бяха преди "100 години", а именно преди 17, преди с мъжа ми да се преместим в новото си жилище", опроверга певицата Петя Буюклиева излязлата в някои медии информация за плячкосването на вещи от дома й. Тази информация е разпространена сред аудиториите погрешно, затова е необходим личен коментар от естрадната прима:

"Как излизат такива простотии, не мога да разбера! Как се тиражират и какво толкова се печели от това?! Само объркват феновете ми, които вече почнаха да ми звънят и да ме питат дали съм добре, дали не съм пострадала, дали всичко е наред... Ама няма такова нещо! Споменах това съвсем в друг контекст в разговора ми с ваша колежка, а то какво и защо така се е получило - не знам. Не съм ограбена, слава Богу, живея щастливо в дома си и нямам ново жилище", сподели вечно енергичната "Жена на всички времена".

Оказва се, че в момент, в който Петя и съпругът й Тони Георгиев извършват поредните маневри, свързани с тогавашното им местене в сегашното им жилище, крадците успяват да влязат в онзи дом. Там трябвало да бъде свекървата на певицата, но за нещастие в този миг точно жената решила да иде до пазара за салатки.

"Това бяха най-скъпо струващите салатки в живота ми! Влезли са у нас като у тях си. Не са разбили вратата, били са с ръкавици, счупили са мой скъп парфюм и са го разлели навсякъде, за да объркат кучетата... Професионалисти!", присеща се тя.

Набезите в дома на Петя и мъжа й са били по-скоро върху нейните бижута. "Пишеше, че и наградите ми са откраднали - не са. Всички до една са у нас. Посегнаха на бижутата ми, някои от които изключително скъпи. Имаше такива от XVIII век, други - с нумизматична стойност, подаръци от богати мои почитатели от братска Русия и къде ли не", спомня си Буюклиева пред "България Днес" .

Когато преди кражбата Петя блеснела, окичена с екземпляр от изчезналите бижута, все се намирал някой й да напомни за стойността им. "Веднъж бях с един разкошен пръстен и Васил Найденов се пошегува, че на ръката си нося цял апартамент. А друг път пък Слави Трифонов ми каза, че някой ще ми отреже ръката заради тях", сеща се асеновградчанката.

Тя е щастлива, че подобно приживяване повече не й се е случвало и не го пожелава никому. "Може да са ми откраднали някакви вещи, но спомените ми, свързани с тях, никой никога не може да ми открадне!", заявява Петя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Това е природният лек срещу сърбящ и чувствителен скалп
Пребиха световноизвестен актьор в Ню Йорк
Тони Димитрова: Не знам защо на всички им изглеждам гладна
София Вергара: Не исках да бъда стара майка, готова съм да съм ба...
Изпълнителят на "Не съм избягал" чукна 58
Изнудват с клип бивш министър, той се пошегува: Ставам вече порно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).