Певицата с най-мощния глас на света: Гордея се, че съм българка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:59 / 02.01.2020
1311
Певицата с най-мощния глас на света е от Пловдив.  Смиляна Захариева, чието име влезе в Книгата за рекорди на Гинес заради завидното постижение от 113,8 децибела, каза, че е горда, защото е успяла да изпълни мечата си. 

"Гордея се и с това, че можех да афиширам, че съм българка. Навсякъде писах, че съм и пловдивчанка“, добавя рекордьорката. 

Тя разбира, че е поставила рекорд с гласа си по време на планирано пътуване в Шри Ланка. Тогава получава съобщение от Гинес. От там я поздравили за постижението, и че то вече е вписано. "Вълнуващо беше. Започнах да поздравявам всички по пътя си", споделя Захариева в "Здравей, България".

"Още преди да направя този експеримент, ме вълнуваше това, че гласът е средство, с което може да се лекува. Установено е, че думите ни имат определена вибрация и така достигнах до един мой звуков проект. В него има български чанове, защото звънът действа на редица нива – на инфра и на ултразвук“, разказва певицата. 

"Мечтите са не само за децата. Те ни правят пробудени хора“, добави тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).