Пиленцата патентоват изцепките си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:36 / 07.09.2022
885
Пиленцата от Монако решиха и обявиха да патентоват бисерите си. Самата Нина Димитрова възропта срещу всички, които използват техните фрази с цел изкарване на пари и ги обвини, че забогатяват на гърба на звездното й семейство. "Ние с Боби пишем история в България, всички вече използват нашите фрази, които се превърнаха в нещо като запазена марка“, възмущава се пилето от Монако пред Телеграф.

Повод за негодуванието на Нина е снимка, която й изпратила нейна почитателка. Димитрова останала втрещена, че в момента рекламна кампания използва едни от най-популярните изрази на двойката като "много ми е гъзария“ и "луксът ме успокоява“. Фразите са придружени и от анимирани картинки на две пиленца.

"Писна ни други да изкарват пари на наш гръб“, бе категорична пред "Телеграф“ Нина. "Това са фрази, които Боби казва, които той направи популярни, а всеки си ги използва за свои собствени комерсиални цели! Какво ли не направиха - тениски, чаши, дори имаше свещи с аромат "луксът ме успокоява“, разказа Нина. Тя обясни, че досега от рекламната агенция никой не ги е потърсил дори само за едно "здрасти“, а камо ли за нещо друго.

Пиленцата от Монако пуснаха и списък, който ще патентоват. Това са деветте фрази (правописът е запазен според оригинала): "Лукса ме успокоява!“, "Искам да ви е луксозно!“, "ТОП гъзар!“, "ТОП гъзария!“, "ТОП ниво!“, "ТОП лукс!“, "Има ли турбо мръсна бясна гъзария?“, "Много ми е гъзария!“, "Искам да ви е луксозно като на нас в Монако!“.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).