Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Планетата на любовта и парите сменя своя знак, ето кои ще са късметлиите
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 26.05.2024Коментари (0)1269
©
Преди ден Венера – планетата на любовта, красотата, занаятите, творчеството, лукса, парите и бизнеса – смени своя астрологичен знак. Тя напусна Телеца (където бе на трон) и влезе в сектора на Близнаците. Там ще остане в следващия месец до 17 юни. Очаква се това да доведе до драстична промяна в обществения и личния живот.

Лукс

През последните няколко седмици Венера в Телец забави темпа на ежедневието ни, мнозина се успокоиха като в мъхесто одеяло, прекарвайки дните с романтика, фантазия и лукс. От време на време идилията се нарушаваше от кавги, свързани със земя, имоти, нарушаване на комфорта, забатачени проекти сред природата. Оттук насетне ритмусът на Венера ще се пречупва през шумния, любопитен и променлив въздушен знак Близнаци.

Астрологът Венета Матева разяснява за "Телеграф", че в материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението ѝ в знак Близнаци ще е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и откриване на нови пътища за развитие.

Срещи

"Използвайте това време, за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят“, тълкува звездните знаци Венета.

Романтика

Болшинството от хората обаче свързват втората планета от Слънчевата система с приятелските и романтичните отношения. Сега те обаче ще се случват по Близнашки.

"Очаквайте нови запознанства, желание за общуване, случайни срещи и леко развитие на личните отношения. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия, за да постигате повече като на шега, това, което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повечето врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето "Добро утро“ и "Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни“, съветва родната астроложка.

Късметлии

Според нейните изчисления най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата. Радост и успехи този транзит ще носи и на всички Овни и Лъвове. Телците ще се радват на нови срещи и запознанства. На Раците се дава време да проведат важните си срещи и разговори и да се подготвят за положителни отговори в личен и професионален план.

На Козирозите и Скорпионите новата енергетика на Венера няма да донесе сътресения. Те трябва да бъдат спокойни, избирайки любими занимания и приятна компания.

Внимателни и търпеливи в този период трябва да бъдат Стрелците, Рибите и Девите. За тях периодът не е подходящ за важни срещи и разговори. Възможно е да се чувстват неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Пътна карта

Индийски астролози разкриват още, че знакът, в който Венериният импулс сега ще циркулира, ни дава пътна карата за това как можем да подходим към любовта или финикийските знаци. Тук обаче не става въпрос за големите капитали в банката, а по-скоро за парите, които държим в джоба си и оперираме с тях ежедневно. В сферата на взаимоотношенията ще има доста разговори на живо или в чата, което е добре за създаване на нови партньорства, но и за изясняване на отношенията или поднасяне на извинения. А ето и основните тенденции по зодии от разходката на Венера в Близнаци (Не забравяйте да прочетете и информацията за асцендента си, в случай че го знаете - б.а.).

Клюкари мъчат Овена

След като прекара известно време във вашата парична зона, насърчавайки ви да се свържете с приятели и близки по финансови въпроси и да търсите нови пътища за печелене, Венера сега се премести в сектора на комуникациите ви. Този транзит ще засили способността ви да се свързвате и да научавате повече от вашия социален кръг. Очаквайте телефонът ви да се загрее от обаждания от бивши или потенциални клиенти в работата. В сферата на личния живот ще имате повече срещи с приятели или любими. А може би дори да се насладите на съвместно пътуване на по-късо разстояние. Пазете се от клюки, не хващайте вяра и не се връзвайте на всичко, което чуете.

Телецът се глези

Сега иначе внимателните в сферата на любовта и парите Телци ще му поотпуснат малко юздите. Така едни от знака ще започнат да си угаждат повече, да правят шопинг турове из моловете, да харчат за дрешки и лакомства. Други ще заложат на скъпите пътешествия до екзотични дестинации. Трети ще инвестират в техника и обзавеждане на дома. В сферата на кариерата ще имате възможност да задвижите проекти, които да ви донесат бързи доходи. В интимен план тенденцията с глезенето ще продължи, а особеното сега е, че някои от знака ще решат да дадат шанс на хора, които много-много не са техният тип. Периодът е подходящ за укрепване на вашето самочувствие, но и за пестене при една група от знака. Така че угаждайте си, но с мяра.

Близнаците печелят пари и приятели

Годишното пътуване на обичащата красотата Венера във вашия знак е шанс да експериментирате с личния си стил. Тук звездите визират трансформация от смяна на прическа или цвета на косата до разкрасителни процедури и дори пластични интервенции.

В сферата на работата ще привлечете повече приятели, сътрудници и финанси в сметката си, стига да правите онова, което обикновено правят Близнаците. Т.е. да контактувате на воля и да трупате информация.

Все пак ще има и такива, които ще искат да  поставят на пауза живота си, като се насочат към по-приятната и забавна страна на битието чрез пътешествия или стимулиращи разговори с приятели. Мнозина ще открият, че това ще им донесе много повече радост и удовлетворение, отколкото да изкарат някой лев в повече.

В сферата на личния живот ще привличате повече внимание към себе си. Флиртовете през чата или онлайн платформи за срещи би трябвало да имат по-голям ефект от обичайното, тъй като Близнаците управляват технологиите.

Ракът лекува стари рани

При мнозина от този кардинален знак Венера в Близнаци ще насочи фокуса навътре. Т.е. вместо повишаване на комуникативността ще има подтик към свръхсензитивност, интровертност. Това може да се материализира като призив за изследване на вашата духовност и вътрешния емоционален свят, лекуване на стари душевни рани. Други от знака ще са фокусирани в ретроспекции на свои отминали отношения. Поради това може да се отдалечите от срещите, да сте по-разсеяни от обичайното. Периодът е благоприятен за начеване на духовни практики, посещения на йога курсове, пътешествия до свети места, храмове и манастири.

Лъвът на своя територия

През май и първата половина на юни ще бъдете на своя територия. А причината е, че Венера в Близнаци ще ви носи все неща, които обичате: приятели, партита, клюки, емоции. Шансовете за всичко това ще изобилстват – ще имате  покани за тържества, за бизнес срещи, а някои пък събрания на етажната собственост. Ще имате промени (добри или не толкова) в работата, в сферата на доходите от втора дейност (фирма).

В друг аспект транзитът на втората планета ще насърчи някои от Лъвовете да се регистрират в клуб по интереси, политическа партия, да започнат да общуват повече с приятели (колеги) или дори да започнат съвместно творческо начинание. Мечтайте смело.

Девата върти любов с колега

Венера в Близнаци се очаква да донесе вълнуващи приключения и запознанства при  много от астрознаците. Девите също ще бъдат споходени от тази благина, но в най-общ план те ще бъдат засегнати откъм кариерата. Действайте по-смело там, заявете целите и амбициите си пред вашите колеги и шефове и ще получите подкрепа и заслужени аплодисменти. Не са малко и онези, които ще осъществят правилните контакти за издигане.

При трети от знака обаче са възможни промени на работата или флирт в службата, съчетаващ полезното с приятното. Да му мислят обвързаните. В интимен план не е изключено още да се замесите в романтични предложения за брак.

Везните да стягат куфарите

Венера е вашата планета управител, която сега ще активира зодиакалния ви сектор на приключенията. Заради това мнозина ще се чувстват готови да се откажат от обичайната си ежедневна рутина и да разширят хоризонтите си. Това може да стане чрез пътешествия до екзотични дестинации или начеване на образование/преквалификация. Планирането на ваканцията в това време на годината си е напълно в реда на нещата, даже сте позакъснели. В случай че намеренията ви са други, като да правите ремонт, то помислете за пътуване на кратко разстояние или 2-3-дневна почивка до някой язовир с приятели. В сферата на работата бъдете нащрек, защото ползи ще имате и от случайни срещи. Същото се отнася и за любовта, която може да седи до вас в автобуса/самолета или в някое кафене.

Скорпионът купува дом

Представителите на този воден знак ще имат обещаващи страстни романтични приключения, от една страна, а от друга, работа с финанси, документи за наследства, застраховки.

В сферата на емоционалните връзки ще имате приятни мигове  - нещо, за което със сигурност ще копнеете сега повече от обикновено. Очаквайте новости и около интересуващи ви имотни въпроси, съдебни дела за това и др. Тъй като сега Венера в Близнаци контролира съвместните ресурси, някои от знака ще се замислят дали да не си сложат главата в торбата заедно с любим човек за покупката на общ дом. Задава се трансформация, не се страхувайте да израснете до човека, който искате да бъдете.

Попътен вятър за Стрелеца

Стрелците са едни от най-големите късметлии, тъй като транзитът на Венера в Близнаци ще раздвижи доста техния любовен живот и работни проекти. Свободните е добре да направят нещо извън рутината, да посетят ново кафене, да се запишат на курс по рисуване, готварство, което ще увеличи шансовете им за среща на подходящ партньор. А заетите през идните седмици ще скрепят още по-силно връзката си. Всъщност независимо дали искате  да издигнете романтичната си връзка на следващо ниво или в работата си – да измислите творческа визия за нов бизнес с колега/приятел, ще имате попътен вятър в платната.

Роднини бавят децата на Козирога

Планетата на взаимоотношенията ще се движи през сектора на вашето здраве и ежедневна рутина. Очаквайте повече срещи и работни задължения, което ще създаде напрежение в личния ви живот. За щастие ще можете да разчитате повече на приятели и любими хора. И ако сте искали да преработите или рационализирате графика си, за да намалите стреса, сега ще поучите рамо от социалния си кръг и от роднини за децата или друго. В личния живот ще имате по-често възможност чрез малки жестове да показвате на близките си, че държите на тях. На помощ идва бързата енергия на Близнаците, която ще ви даде идеи.

Хубав период за Водолея

Водолеите да се готвят за сериозни забавления. Една част от знака ще имат шанса за мимолетни флиртове. Така че търсещите някакъв необвързващ вид партньорство ще имат сполука. Съветът на небосклона е да отговаряйте с "да“ на покани – включително за първи срещи – защото дори да се изложите,  вероятно там ще срещнете нови приятели. Друга група от знака ще намерят време за практикуване на нови или стари хобита, спорт. Трети от Водолеите ще харчат повече пари за игри на късмета, скъпи картини, бижута. За това е добре да не надскачат финансовия си ръст.  Имайте предвид, че сега околните ще ви ценят заради вашите таланти, а не заради някакви ценности и притежания.

Рибите ремонтират или играят

В генерален план периодът ще ви отдалечи малко от романтиката и сериозните работни ангажименти и ще ви накара да се фокусирате  върху отношенията в семейството или дома. Ремонтите, дори козметични, ще минат гладко и окуражително за бъдещи по-мащабни проекти. Венера в Близнаци обаче се свързва и със забавления и игри, така че особено семейните да се подготвят за настолни игри, разглеждане на семейни албуми, гледане на филми – когато вали. А грейне ли слънце – загрявайте за футбол и разходки с колелото. Тъй като Близнаците управляват и младите, времето сега е страхотно да събудим детето в себе си. Почивката с любимите хора и по-млади роднини ще ви донесе неподозиран заряд.

Мнозина Риби ще преоткрият удоволствието от малките неща – приготвянето на вкусна рецепта с деца и внуци, садене на цветя, създаването на нов по-красив декор на жилището.



Още по темата: общо новини по темата: 605
17.06.2024 »
16.06.2024 »
13.06.2024 »
12.06.2024 »
12.06.2024 »
11.06.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Местни избори 2023 г.
Природни стихии
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: