Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Планирате лятна почивка? Спа хотел в Родопите ви очаква!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:15 / 17.07.2019Коментари (1)1271
Намираме се в онази част от лятото, в която мислим само и единствено за заслужена почивка и уединение, далеч от навалицата и шума на града. Лятото винаги е било носител на радост, свобода, на игра сред вълните и пясъка. Да, но истината е, че не само морето предлага всички тези бленувани моменти. Тях може да откриете и в планината. Защо не в село Марково, което привлича с близостта си до Европейската столица на културата, като същевременно съчетава най-доброто от Родопа планина – прохлада, гори за разходка, магически кътчета за опознаване. Ще кажете: "Да, но аз нямам вила в Марково.“ И това не е проблем. Парк и СПА Хотел Марково е насреща за всеки, който иска да се докосне до тази божествена част от родината ни. Не само ще ви приюти, но и ще ви поглези така, както никой друг.

За целта до края на месец август, може да се възползвате от неустоими оферти, които комплексът предлага. Промоционалният делничен пакет  включва закуска, детски кът с професионален аниматор, ползване на вътрешен басейн с  температура на водата 31 °C, външен басейн и СПА център. Направете своята резервация за минимум две нощувки, от неделя до четвъртък, и се възползвайте от 15% отстъпка!

Валидността на промоционалната офертата е до 31.08.2019 г. и важи за цени рецепция!

За тези от Вас, които плануват своята почивка през уикенда, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил атрактивен уикенд пакет с 10 % отстъпка от цени рецепция! За още по-голямо удобвство, двата промоционални пакета – делник и уикенд, могат да се комбинират спрямо вашия престой. 

Уикенд пакетът включва богата закуска, ползването на вътрешен и външен басейн, СПА център, детски кът с професионален аниматор, музикална програма в ресторант Belle Vue всяка събота, и още много други изненади, сред които най-важната е доброто настроение.

Валидността на промоционалната оферта е до 31.08.2019 г.!

Да, както казахме, планината не предлага морски вълни, но крие своите чудеса. А от Парк и СПА Хотел Марково са се погрижили както за водата, така и за тена ви с модерния си външен басейн, който е замислен така, че да отговаря на всички предпочитания. На първо място е неговата дълбочина – достатъчна за плуване, но и с достатъчно плитка част за най-малките, които тепърва се учат. Ако пък не искат да плуват, винаги може да ги заведете в детския кът, където да лудеят на воля и да създават нови приятелства.

За събиране на слънчеви лъчи може да се излегнете на някой от удобните шезлонги, шатри или колоритни барбарони, а защо не и на плитката част на басейна. Все пак водата привлича слънцето, като едновременно балансира температурата на тялото.

В допълнение, може да се насладите на новите кулинарни изкушения от морски дарове, като миди и пресен сафрид, свежи салати и здравословни сандвичи, любимите на всички бургери, сезонни плодови плата от диня и пъпеш, домашни лимонади с парчета плодове и фрешове, както и на различните вкусове наргиле, сред които тези на ананас, мохито, череша и грозде. Към всичко прибавяме и винената листа от висок клас, студената бира и коктейлното меню, приготвено от най-добрите бармани в бранша.

Ако планината ви привлича, няма какво още да се чудите. Парк и СПА хотел Марково е перфектното решение за съчетаване и на двете. От момента, в който прекрачите прага му, докато го напуснете. Ще останете впечатлени не само от отношението на персонала, но и от атрактивния, модерен дизайнерски интериор. Освен стандартните 79 стаи, гостите на хотела имат възможността  да се насладят и на най-новите попълнения на хотела - Делукс стаи, Студиа, Делукс апартамент и ВИП апартамент, съчетаващи очарователен дизайн и изискан лукс.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Най-добрия хотел в областа,с най-вежливия персонал
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: