Плеймейтките вече не са това, което бяха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:26 / 15.01.2020
1654
Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя край. Родните миски масово започнаха да се преквалифицират, дистанцирайки се от имиджа си на изкусителки и носителки на доскоро смятаната за престижна титла, пише "Галерия". Азбучен пример са едни от най-запомнящите си Мис Плеймейт Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова.

Трите грации отдавна вече не наричат себе си "плеймейтки“ и се реализират в съвсем различни сфери. Черната Златка стана водещ в сутрешно лайфстайл предаване по Code Fashion TV. Тя отдавна загърби провокативните снимки и се ориентира към здравословното хранене и спорта.

Русата Златка пък сложи край на имиджа си на Мис Плеймейт преди повече от 5 години, когато се събра с ММА боеца Георги Валентинов. Връзката им бе сериозна и Златка реши, че голотиите и скандалите вече не са й по вкуса. 

От няколко години насам тя се опитва да пробие като дизайнер. Тя създаде собствена марка дрехи, но според запознати не успява да се котира добре на пазара. Апропо, половинката й Благой Георгиев също се насочи към модния бизнес, след като прекрати футболната си кариера. Уви, говори се, че и неговият бранд не е особено успешен.

Един от най-популярните модели у нас Николета Лозанова е признателна за титлата си Мис Плеймейт, но не обича да я наричат "плеймейтка“. НиЛо предпочита да гледа напред и освен влиятелен инфлуенсър и собственик на марка бански костюми, отскоро е и влогър.

Истинска изненада е Мис Плеймейт 2014 Ели Кучкова, която се преквалифицира от еротичен модел на счетоводител. Малко след спечелването на титлата, Кучкова се отдръпна от светския живот, а през 2018-а стана майка на момиченце. Днес тя работи по специалността си в счетоводна къща и пред близки споделя, че не се гордее с миналото си.

Съпругата на милионера Християн Гущеров Светлана също се дистанцира от титлата си. Блондинката се е съсредоточила върху кариерата си на инфлуенсър и припечелва доста добри пари от това, твърдят запознати. "Откакто срещнах Хриси и станах майка, много се промених“, признава Светлана.

Единствено изключение прави Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Скандалната силиконка с гордост и усилия поддържа имиджа си и няма намерение да си сменя "професията“.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).