Племенницата на Стефан Данаилов: Той учеше студентите си, че е важно да си добър човек

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:06 / 28.05.2020
1198
Стефан Данаилов си отиде от този свят преди 6 месеца след тежко боледуване, но спомените за него тепърва ще бликат един по един в близките и приятелите му. Наскоро племенницата му Росица Обрешкова разказа много емоционални моменти от живота на актьора.

"Той обичаше да казва на студентите си, че е важно да си добър човек. Винаги помагаше на хората. Често забравяше, че е помогнал. Живееше в идеята, че ще получи само това, което е дал", разказа тя пред bTV. И добави още:  "Не обичаше да съди, да се говори лошо за хора. Истински се радваше на успехите на колегите и приятелите си... Дълго време се пазеше от сцената. Аня Пенчева му занесе сцена от пиеса и тя му хареса. Така се върна отново".

"Той засияваше на сцената - ще го запомня като лъч светлина", разкри още племенницата на Ламбо, която заедно с Петя Дикова готви документален филм за Мастъра. "Сега, когато покрай сценария връщам толкова спомени, си обяснявам си защо той беше добър човек. Първо, той помагаше винаги, когато някой го потърсеше. Винаги забравяше, че е помогнал. Живееше в идеята, че ще получиш само това, което си дал.

Никога не съдеше хората и истински се радваше на успеха на другия", разказа още Обрешкова, като допълни, че до последно – дори и след травмата на крака му през лятото миналата година, той е искал да се завърне на сцената с думите: "Ако не стъпя на сцената, няма да проходя повече".

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).