Племенникът на Слави Трифонов не издържа и избухна с коментар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:03 / 20.10.2019
3537
Племенникът на Слави Трифонов определено не понася добре популярността, която набързо придоби покрай известния си роднина. Тийнейджърът, за когото наскоро бе тиражирана информация, че ще вдига сватба, изригна жестоко. 

"Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот", написа Теодор Трифонов в социалните мрежи и предизвика бурни коментари с поста си.

Повод за гнева на младежа е публикация, според която именития му вуйчо правел всичко възможно, за да не позволи венчавката да стане факт, съобщава "Блиц".

"Мисля, че дойде моментът и аз да коментирам всичко, което се пише по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се чувствам щастлив. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не.", заяви Теодор.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).