Пловдивска ясновидка: Бог ще помогне на България, идва разцвет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
12:29 / 17.05.2015
2128
 

Победителката от реалити формата "Ясновидци" Ивелина Христова е оптимист за предстоящото развитие на страната ни, както и за решаването на световните проблеми. След финала на шоуто тя живее в родния Пловдив.

Ето и нейната дългосрочна прогноза за България и света:

"Сега ситуацията в България е объркана, несигурна и всичко е в някакъв застой. Това се усеща от всички. Страхът, който ни обзема, запушва ушите и затваря очите ни към доброто и изобилието. Трудно може да се вдъхне вяра в отчаян човек. Трябва да призоваваме Бог и да вярваме в силата му, за да се спасим от беди и обезсърчаване.

Изобилието ще достигне пак имащите.

На фона на всичките катаклизми, бедност, безпаричие, което е обзело страната, ще се появи прояснение.

Нови граници ще се отворят. Хората ще имат избор, но въпреки възможностите за пътуване, ще предпочетат да се приберат в родината си. До четери години ще се усети промяната. Селата ще придобият нов облик. Селското стопанство ще се развие по нов начин. Ще бъде помислено за това. 

България е богата страна. Искат я от две места, защото е на важен кръстопът. Имаме си природни дадености. Туризмът също ще се развива и разширява. Още не му е дошло времето. Страната ще печели и благоденствието ще стигне и до хората, които го търсят. Съзнанието им ще се промени. Изпитанието ще ги поучи.

"Бяла вълна" от Изтока ще е в помощ за България. Така го виждам!

Управлението на света ще стане единно. Бежанци ще се заселват от едно место на друго. Общ език ще се говори. Технологиите рязко ще се развият, макар и да има риск от хаос. Изобретения и открития ще променят икономиката и енергетиката.

Бедните райони ще страдат. Катаклизми, бедствия и климатични промени ще ги застигат. Войните ще са за богати територии. Заместител на петрола ще има. Планът на някои високопоставени управляващи света ще бъде осуетен от Висша сила по непредвиден от тях начин. Доброто ще надделее!", оптимист е тя.

Виж коментарите (9)
Още новини от Любопитни новини:
Нов слух около Лейди Гага
Ядките са вредни, ако ги консумирате с тези храни
Една от най-красивите актриси празнува днес
Почина актрисата Джанис Пейдж
Близнаците Хасан и Ибрахим ще участват в чуждестранен филм 
Известна бургазлийка черпи днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).