Победителят от "Игри на волята" Рълев с разкрития за връзката си с Денислава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
14:50 / 02.12.2023
4040
Иван Рълев е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята". Той спечели голямата награда от 100 000 лева и се нареди до шампионите Гридин, Алекса и Милен Цветков. Рълев беше гост в подкаста “След Игрите" с Ива Иванова, където разкри любопитни факти около участието си и живота си извън риалитито.

Рълев разкри, че с Денислава Велкова, която завърши 6-та в “Игри на волята" 5, са имали връзка. В момента обаче те са скарани. В “След Игрите" Иван споделя и какво мисли Виолета, майката на Дени, за техните отношения.

Още докато били в шоуто между Рълев и Дени започнали да хвърчат искри. Когато били на "реката" отношенията им доста се затоплили и след шоуто веднага се впуснали в любовна приказка. Връзката им обаче доста бързо приключила. Денислава била твърде голям егоист, но пък и Рълев не й отстъпвал. Постоянно се карали и романсът бързо се превърнал в тягостна комуникация. 

Двамата вече изобщо не са в добри отношения. Даже, според запознати, раздялата им е била доста грозна и се изпокарали изключително сериозно. Майката на Дени - Виолета също виждала, че нещата между тях не вървят и знаела, че скоро всичко ще пропадне, но не смеела да се меси на двойката, за да не се скара с Рълев. 

Предположенията й се оказали верни. Рълев и Дени днес са врагове. Двамата не се следват даже в Инстаграм.

Пред водещата Ива Иванова Рълев беше категоричен, че без подкрепата на Виолета в племето на Гладиаторите той е нямало как да стигне до финал. Бизнес дамата влезе в открита коалиция с него. Победителят сподели, че според него следващият сезон може да бъде спечелен от жена.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители.

Рълев разкрива още дали би участвал в All Stars сезона на “Игри на волята", защо се разделя с бившата си приятелка Йоана, която зрителите видяха на последния съвет и за какво ще изхарчи своите 100 хиляди лева.

Виж коментарите (7)

Още по темата (5440):
20.05.2024 Сръбкиня направи кавър на един от най-големите хитове на Глория
20.05.2024 Почина емблематичен певец, един от създателите е на най-успешната група в
света
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).