Победителят в "Капките" - многодетен татко и бивш сервитьор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:22 / 22.05.2023
117221
45-годишният актьор и певец Владимир Михайлов за пореден път доказа, че е не само великолепен имитатор, но и блестящ музикант, след като спечели последния сезон на "Като две капки вода" вчера вечерта или по-скоро днес рано сутринта.

Родителите на Михайлов са зъболекари, но много музикални.

"Баща ми свиреше на китара, пееше, беше душата на компанията. Винаги вадеше китарата и правеше рецитал от 100 песни – френски, руски, "Бийтълс“. Беше магия... магия, който те кара да искаш и ти да си такъв един ден. Още повече, че китарата седеше в ъгъла на стаята. Един ден, когато бях на 13, просто я взех и повече не я пуснах. Майка ми е свирела на цигулка, баба ми – също", спомня си Влади. Смъртта на баща му преобръща живота му.

"Едно от събитията в живота ми, които са ме разклащали, беше загубата на баща ми. Много е трудно да си обясниш защо един добър и трудолюбив човек трябва да си отиде в разцвета на силите си и така внезапно. Това беше истински тест за мен, който продължи години", признава многодетният татко.

За първи път среща любовта в Щатите, където отива на студентска бригада. Макар че за кратко обмисля да следва стоматология, избира английската филология, защото не е приет скандинавистика.

"През 2001 година заминах на бригада в Щатите и работих 5 месеца там като сервитьор в един голф курорт. Там се запознах с бившата ми съпруга. Имах възможност да остана в Америка, но разбрах, че това не е моето място и се прибрах в България", казва Влади.

От американската си съпруга звездата от "Братя" има две деца - момче, кръстено на баща му и момиче, кръстено на майка му. Става баща за първи път, когато е само на 26 години и все още не е мислел за сериозна актьорска кариера, но пък вече е бил успешен музикант със своята група "Сафо".

След като се родила и дъщеричката му обаче последвал развод. Преди близо 10 години Михайлов вдига втора сватба – с цигуларката Михаела Ненова, която среща на концерт. За втората си съпруга той казва, че е неговият ангел на музиката. Двамата създават група, в която работят заедно, а в същото време Михаела приема двете деца от първия му брак почти като собствени.

Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който изпълнява ролята на малкия Драго в сериала "Братя". С него Влади става национално известен, а после се пробва с успех да заблуди журито в "Маскираният певец". След като показа гласовите си възможности в това предаване, логично последва поканата и за най-известното шоу "Като две капки вода".

Михайлов е с изключително натоварен график, защото продължава да свири като част от няколко групи, пък и да участва в мюзикъли като "Исус Христос суперзвезда" на Пловдивската опера. Разписал се е и с две участия на "Евровизия", като при едното дори е поканен на рождения ден на Филип Киркоров. Въпреки сериозната си заетост е отговорен родител, дори строг, пише HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).