Победителят във "ВИП брадър": От днес България вече не е същата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
12:17 / 12.11.2016
1604
"От днес България вече не е същата". Това каза журналистката Миглена Ангелова веднага след като се разбра, че тя е големият победител в тв формата "ВИП брадър" в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Меги издържа 60 дни в къщата и беше най-мразената от съквартирантите си и най-обичана от зрителите, което се потвърди и от вота им. 

Тя разказва откровено за своите четири брака, четири развода и четири деца. "Казах, че България е различна, защото хората се осмелиха да ме подкрепят, мен - човекът, който казва нещата в прав текст и не толерира интриги, който отказва да бъде патерица на нечии комплекси, отрича лицемерието във взаимоотношенията", каза Миглена в първото си тв участие веднага след като стана ясно, че тя е победителят. 

"Да, наистина, плаках. Размеквам се, когато се случи добра история. Видяхте - не търпя комплексари - усещам ги на клетъчно ниво, не търпя измекяри. Кого да щадя в къщата? Хора, които трябва да се напият или да гълтат приспивателни, за да заспят. Харесвам смелостта, разумността, умереността. А що се отнася до самокритичността, аз съм най-нетърпима към себе си, най-яко се рендосвам. Е, първото, което направих, когато вотът стана ясен, е да си сменя обувките с по-удобни", пошегува се тя в интервюто по Нова тв.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).