Почина голяма звезда от "Игра на тронове"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:15 / 08.05.2024
1126
Актьорът Иън Гелдър, изиграл ролята на Кеван Ланистър в сериала "Игра на тронове", почина на 74 години - само пет месеца, след като беше диагностициран с рак на жлъчните пътища.

Британският актьор има десетилетна кариера в киното. Партньорът му Бен Даниълс написа в Instagram, че Гелдър е бил диагностициран със злокачественото заболяване през декември и че той бил готов да спре работа, за да се грижи за него, когато се наложи. Никой от двамата обаче не очаквал болестта да протече така бързо.

Даниълс добави, че Гелдър е бил "абсолютна скала" по време на тяхната връзка, продължила повече от 30 години. "Ако не бяхме заедно, поне разговаряхме всеки ден", каза Даниълс, който е на 59 години. 

Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове". След това се снима в популярната поредица до последния ѝ епизод

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Лили Иванова отслабна видимо
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Знаете ли защо една от най-големите италиански продукции се снима...
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Велико! Яни Янков е на финал в най-голямото музикално шоу на Балк...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).