Попфолкът ги направи богати и имотни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (31)
16:17 / 28.01.2023
799
Попфолк изпълнителите Константин, Галена и Анелия са притежатели на огромни дворове с басейн. 

Изпълнителите се радват на имотите, за които са мечтали, и градините, които отглеждат.

Светската двойка Надя и Коцето също се радват на къщата си в столичния квартал Бояна с огромен двор. Архитект Борислав Буров, внук на прочутия банкер от началото на миналия век Иван Буров, стои зад проекта на имота. В дома си имат цели четири спални. Една за двамата, по една за децата им и една за гости. Холът и кухнята са обединени в голяма стая. Цветовете, които я обагрят, са черно и златисто. Полилеите са във формата на тромпети, а закачалките сребристи пеперуди. Коцето и семейството му се топлят в сауна и в 7 бани. За избора им помогнал дизайнер. На покрива на къщата има джакузи, бар и музикално студио, а в двора има огромен басейн. Апаратурата за последното му е доставена от добрия му приятел Виктор. На покрива има и телескоп, с който семейството гледа нощем звездите, те си падат по това хоби. Певецът неведнъж е споделял, че тази къща му била мечта от дълги години. Искал да си има свое място за семейството си. През пролетта звездата се похвали с голямо красиво дърво - магнолия. Той обича да се занимава с двора си и за това площта му е достатъчно голяма, че да има място и за зеленчукова градина.

Най-голямата и луксозна къща във Велико Търново е притежание на фолкизпълнителката Галена и бизнесмена Галин Атанасов. 8 години след старта на строителството на най-панорамното място в кв. "Картала" ще има елзахранване. Имотът е с умопомрачителната площ от 1900 кв. метра и има 11 спални, както и гледка без аналог. Зад имението има барбекю, а пред него - басейн с джакузи и зона за деца. През централния вход се влиза в огромно преддверие, откъдето се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж, които напомнят интериора на култовия дворец на Чаушеску в Букурещ. В къщата има частен фитнес и няколко огромни дрешника за многобройните тоалети на бизнесмена и възлюбената му.

Попфолк певицата Анелия също се радва на палат като от приказка. Всичко е направено с най-качествените и скъпи материали. Дворът на къщата е добре подреден и очевидно за него се грижат професионални градинари. Големи храсти, дървета, борове, просторна морава са разположени около къщата, а басейнът дава допълнителен бонус за обитателката на палата. За да може да се наслаждава непрекъснато на красивата си градина, собственичката е решила трапезарията и холът да не са отвсякъде затворени със стени. Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата. В хола има голяма камина, а на пода е сложен паркет и мек килим. Над тях осветява златист полилей. Има още два етажа - един приземен, където има малък киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и дъщеря й Ивон.

Фолкпевецът Емрах Стораро показа новия си апартамент, обзаведен от дизайнер на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. "Дизайнерът е наш приятел. Той е световноизвестен. Апартаментът вече е готов и Емрах живее самостоятелно там“, каза пред "Телеграф“ Тони Стораро. Бащата на младия изпълнител избрал дизайнера, който всъщност е негов близък приятел. Всичко се изработва извън България. Още от основи дизайнерът се заел с всичко, което е необходимо за новия дом. "Мебелите се произвеждат в Турция. Апартаментът на сина ми е изцяло направен от дизайнера. Той е един от най-добрите и известни в южната ни съседка’’, добави той. Не иска да му се казва името, тъй като работи само с определени хора. Малкият Стораро побърза да покаже новия си дом в социалните мрежи. Той сподели клип, на който добре се виждат дизайнерските мебели. Забелязва се, че синият и златният цвят преобладават в комбинация с бяла ретро кухня, както и гледката от балкона, която е много приятна.

Виж коментарите (31)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).