Популярен наш журналист с унищожителна критика към Слави заради интервютата му с важните клечки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:27 / 29.11.2018
6816
"На 27.11. екипът на Слави Трифонов и самият той се опитаха да оправдаят своята липса на професионализъм при провеждането на значимите интервюта със ръководния елит на страната ни. Обясненията им затвърдиха този непрофесионализъм. Първо е тезата, че се задават въпроси на суверена. Тази гръмка фраза всъщност означава въпроси на зрители. Но кои въпроси да се зададат се решава от екипа, така че въпросите са техни, подсказани от зрители и беше напълно излишно сричането на разни имена на хора.

Второ, когато решаваш да зададеш един въпрос е очевидно, че трябва да се опиташ да предвидиш отговорът и да подготвиш допълнителни въпроси. Това не е трудна задача, особено при пълната предвидимост на нашите вождове. Във интервютата не се задаваха повече от 10 въпроса. При 8 души екип това е лесно осъществима задача. Само 2 примера: ще задаваш въпрос има ли монопол при определяне на цените на горивата?

Отговорът е ясен /Борисов го е давал многократно/ - ами всеки може да внася откъдето, си иска. Ясно е, че трябва да провериш как се внасят горива, какъв е редът. Проверката отнема 15 минути. Става ясно, че горивата се внасят през складове на един монополист и цената на продажба е една и съща. Имаш готов уточняващ въпрос.

Ще питаш председателя на парламента дали не са нарушили конституцията, като са отхвърлили оставката на Делян Добрев. Очевадно е, че трябва да си подготвил решението на Конституционния съд по въпроса. Намирането му отнема 5 минути, а прочитането 30 секунди. Съдът ясно е казал, че действията на мнозинството са незаконни.

Тази работа се върши преди интервютата и се казва подготовка. Няма значение дали си водещ или журналист. Не вършиш тази работа след интервютата и да казваш - те ни излъгаха. Това суверенът нарича: "След дъжд, качулка". Това написа в социалната мрежа Фейсбук известният наш журналист Владимир Береану.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).