Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Популярна турска актриса натъжи феновете на "Опасно изкушение"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:37 / 11.12.2022Коментари (0)99646
©
Еда Едже, която участва в сериала "Опасно изкушение“ с шести сезон, е към края на един много важен период от кариерата си. Тя спечели популярност чрез сериала и звездния си персонаж и получи подкрепата на много фенове. С този проект на канал Fox актрисата привлече милиони зрители към екраните, а високите рейтинги са доказателство за успеха на поредицата. Очаква се сериалът да стигне до финал в края на този сезон. 

Еда Едже е много доволна, че "Опасно изкушение“ е на върха. "Отново сме най-добрите, все още сме на първо място с шестия сезон, но всичко хубаво има своя край“, каза актрисата. Тя даде да се разбере, че сериалът ще приключи този сезон и че няма да го подновяват. "Затваряме книгата този сезон. Насладете се на "Опасно изкушение“, а след това ще се сбогуваме. Със сълзи мога да кажа, че е така. Много харесвам проекта си. Много обичам моя режисьор, моите приятели. Тази поредица дълго време ще живее в сърцето ми", сподели тя.

С тези думи известната актриса разби мечтите на много фенове на сериала, които мислеха, че има вероятност "Опасно изкушение“ да продължи в седми сезон. След този проект Еда възнамерява отново да постигне значителен успех в кариерата си с нови поредици. 

Турската звезда не познава бедността, живее в любящо, богато, интелигентно семейство, където баща й, инженер, изкарва прехраната, а майка й се занимава с отглеждането на четирите деца. Като малка Еда мечтае да стане психолог, но нейната вътрешна енергия, харизма и актьорски талант й помагат да стане телевизионна звезда. От ранна възраст момичето е привлечено от изкуството, свири на пиано, танцува балет и учи чужди езици. Но основната любов е училищният театър, където Еда играе първите си роли. Именно там е забелязана от телевизионни мениджъри, които канят 13-годишната туркиня да участва в телевизионния сериал "Науката живот“.

Еда Едже все още не е омъжена. Тя е много чувствителна на тема личен живот и ревниво пази любовните си завоевания в тайна. Туркинята обаче споделя, че искреното и предано приятелство е задължително условие за раждането на любовта. Тя поставя доверчивите разговори и съвпадението на интелекта над физическото привличане. 

Интересен факт, които актрисата обича да споделя пред медиите, е че колекционира чанти. Тя е притежателка на особено редки и екслузивни модели и с удоволствие дефилира с екстравагантните си аксесоари по време на премиерите на телевизионните поредици, в които участва. Другата й голяма страст са животните. Тя често публикува в Инстаграм снимки на домашните си любимци – котка и куче.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: