Поредна звездна двойка вдигна щура сватба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:10 / 19.07.2023
614
Детето-звезда на "Дисни" Дилън Спраус се ожени за приятелката си Барбара Палвин, с която е от повече от пет години.

Събитието се е случило в родната ѝ Унгария, според местното издание "Bors Online", което публикува снимки на модела в бяла сватбена рокля.

Половинката на брата на младоженеца - Ари Фурние, публикува като истории в Instagram клипове и снимки от посещението им в страната, включително и от престоя им в хотел "Four Seasons Budapest".

Барбара и Дилън публично обявиха годежа си през юни. "Градим история. Щастлива съм", каза пред "V Magazine" тогава ангелът на "Victoria"s Secret". По нейни думи сватбата не я притеснявала толкова, колкото годежът.

"Един мъж има време да се подготви за предложението - Дилън пази пръстена седем месеца, преди да зададе въпроса", разказа тя. "Откакто започнахме да се срещаме, знаех, че искам да се омъжа за него", допълни още. Нещо повече - за самият Дилън мястото на сватбата им в Унгария е било задължително условие още от самото начало.

"Вълнувам се да покажа тази своя страна и да представя културата си, местата, на които съм израснала, и местата, на които съм ходила", споделя Барбара. "Чувствам, че много хора ще научат още повече за мен по този начин. Няма как да не вдигнем сватба в Унгария, защото родителите ми ще са разочаровани".

Двойката започва любовната си история през 2018-а и в Инстаграм. Тогава двамата си разказват как биха отишли в Ню Йорк или Китай. Малко по-късно се появяват заедно на червения килим на "Седмицата на модата" в Ню Йорк. Освен това по-късно на събитие самата Барбара закачливо отвърна на репортер, задал въпросът: "Как поддържат връзката си здрава?" с "Щастлива жена - щастлив живот", предаде Dir.bg. 

Извън публичните събития двамата са изградили наистина дълбока връзка, която се изразява в случайни вечери, видеогри, и гледане на "Наруто".

"Честно казано сме доста сдържани", каза Дилън пред "E! News" през 2019-а. "Обичаме да гледаме аниме, да се разхождаме и да ядем сладолед. Това е нашето нещо", заключи той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Това е природният лек срещу сърбящ и чувствителен скалп
Пребиха световноизвестен актьор в Ню Йорк
Тони Димитрова: Не знам защо на всички им изглеждам гладна
София Вергара: Не исках да бъда стара майка, готова съм да съм ба...
Изпълнителят на "Не съм избягал" чукна 58
Изнудват с клип бивш министър, той се пошегува: Ставам вече порно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).